Valorant küfürden 1 yıl uzaklaştırma almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumdaki en arkadaş canlısı oyuncu olduğun için minnettarız sana evet ama, alt tarafı aptal yazdık diye de 1 yıl yediysem burada bir ne alaka diye sorgularım. Toxiclik yüzünden ban yesem zaten sesim çıkmaz.

Hocam herkese tek tek belirttim sana da belirteyim. Rank yücelik 3. 44 vurdum ve maçı taşıyan zaten benim. Takımımdakilerin Killer'ini toplasak ben etmiyor satma durumu söz konusu değil o yüzden. Oyuna klip çıkarmaya girmiştim ve rank kasmaya. Rakip sattığı için ve trollediği için doğal gidişatta bir maç olmadı. Benim de klip çıkarmama da mani oldu. Gereksiz bir detay ama sinirlenmeye yeterli. Ben de onca hakaretine karşılık sadece aptal yazdım. Bundan dolayı nasıl 1 yıl yiyebilirim?

Toxic davranmadım. Aptal yazdım ve 1 yıl yedim hepsi bu. Toxic davranmaya kimse yüce 3 rankta 44 vurmaya girmez.

Ne yaptığınız rankınız bizi ilgilendirmez boşa flex yapmaya çalışmayın. Bir şey yaptıysanız cezasını çekersiniz, boşuna Riot'a ağlamayın çok attınız diye.

Merhaba, trajik bir soru ile geldim. Geçen gün 1 aylık uzaklaştırmam kalktı. Sebebi de hakaret içeren sohbetti. Dün yeni skin setini aldım kalkması şerefine, bugün hakaretten (hakaret yok. Yani oyun sansürlemediyse hakaret sayılmamalı en azından) 1 yıl uzaklaştırma aldım :D bilet oluşturup chat banına dönüştürülse daha adil olur tarzı konuştum. Sonuç ne olur? Yaşayan var mı?

Eki Görüntüle 1856948

10 Temmuz 2024'e kadar bekle iyi olmuş.

Ne yazdiniz da küfür algiladi da küfürden 1 yil uzaklaştırma aldınız?
Hataniz var iken kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz gibime geldiki öyle, kıvırmaya çalışmayın cezanizi çekin.

Merhaba, trajik bir soru ile geldim. Geçen gün 1 aylık uzaklaştırmam kalktı. Sebebi de hakaret içeren sohbetti. Dün yeni skin setini aldım kalkması şerefine, bugün hakaretten (hakaret yok. Yani oyun sansürlemediyse hakaret sayılmamalı en azından) 1 yıl uzaklaştırma aldım :D Bilet oluşturup chat banına dönüştürülse daha adil olur tarzı konuştum. Sonuç ne olur? Yaşayan var mı?

Eki Görüntüle 1856948

Umarım acılmaz banın

Merhaba, trajik bir soru ile geldim. Geçen gün 1 aylık uzaklaştırmam kalktı. Sebebi de hakaret içeren sohbetti. Dün yeni skin setini aldım kalkması şerefine, bugün hakaretten (hakaret yok. Yani oyun sansürlemediyse hakaret sayılmamalı en azından) 1 yıl uzaklaştırma aldım :D Bilet oluşturup chat banına dönüştürülse daha adil olur tarzı konuştum. Sonuç ne olur? Yaşayan var mı?

Eki Görüntüle 1856948

Banın kalktığı gibi aynı davranıştan ban yemişsin. Kalkmaz bu ban, umarımda kalkmaz.

Banın kalktığı gibi aynı davranıştan ban yemişsin. Kalkmaz bu ban, umarımda kalkmaz.

Adamın takımındakiler adamın anasına Allahına kadar sövmüş adamda aptal demiş sadece ve 1 yıl ban yemiş sende umarım kalkmaz diyosun nasıl bir düşünce yapısı ina sahipsiniz gerçekten anlamadım birisi senin anana Allahına sövünce sessizmi kalıyorsun? Hiç sanmıyorum bir daha okuyun ve anlamaya çaba gösterin bence.

Ne yazdiniz da küfür algiladi da küfürden 1 yil uzaklaştırma aldınız?
Hataniz var iken kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz gibime geldiki öyle, kıvırmaya çalışmayın cezanizi çekin.

Kanka forumu sonuna kadar okudun mu? Adamın açıklamasına ve Riot'un gönderdiği sslere baktın mı? Bakmamışsın belli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı