Valorant küfürden ban yenir mi?

Umarım yersin.
Gerçi beni bağlamaz. TR'de oynamayı bırakalı 5 gün oluyor. Yabancı kankacıklarım ile gayet keyifli ve küfürsüz oyunlar çıkarıyoruz. Metabolizma yaşımda gençleşme hissettim.

Diyorum ki, bana toxiclik yapıldı. Ben yapmadım. Benimle ne alakası var? Adam bana ana bacı sövdü, ben de küçük bir küfür edip bir de zehir attım.

Ben 3gün, 14 gün ve 14 gün olmak şeklinde 3 kere ranked oyunlardan uzaklaştırıldım. Bunun sonucunda sınırsız bir ban olabilir mi pek bilgim yok ama Valorant'ın paylaştığı güncelleme kayıdına göre en fazla süreli uzaklaştırma olacağı yazıyor.
Cezalardan bazıları şöyle: (bilgiler Valorant sitesinden alıntıdır.)
  • Uyarı
  • Sohbetten uzaklaştırılmak.
  • Sohbetten uzun süreli uzaklaştırılmak.
  • Dereceli sıradan uzaklaştırılmak.
  • Oyundan uzaklaştırılmak.
  • Oyundan uzun süreli uzaklaştırılmak.

Tamam, teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Diyorum ki bana toxiclik yapıldı benyapmadım benimle ne alakası var adam bana ana bacı sövdü ben de küçük bir küfür edip bir de zehir attım

Hocam kendinizde söylüyorsunuz bende küçük bir küfür ettim diye. Suçunu küfür etmek. Eğer suçunuzun olmadığını düşünüyorsanız neden bu konuyu açtınız?
 
Tmm sağol güzel yorumun için
Yersin. İki toxic birbirinizi bulmuşsunuz işte ne güzel :).
Sadece sormak için hesabıma 1000 tl yatırdığım için sordum
Hocam kendinizde söylüyorsunuz bende küçük bir küfür ettim diye. Suçunu küfür etmek. Eğer suçunuzun olmadığını düşünüyorsanız neden bu konuyu açtınız?
Toxiclik yaptı bana bomba attım sövdü, ben de ona zehir atıp sövdüm, ban veya benzer bir şey yer miyim?
Herkese teşekkür ederim hocam
 
İroni yaptığım yazım yanlışına tepki verdiğinizde sadece bana karşıdır diye düşünüp bir şey demedim ama siz insan sevmiyorsunuz anladığım kadarı ile :(
Hocam hata yaptığınızı belirtmemin neresinden insan sevmediğim fikrini çıkardınız? İroni yaptığınız çok net bir şekilde belliydi fakat ironide olsa bu forumda yazım yanlışı yaptığınızda ceza alabiliyorsunuz. Sadece uyarmak istemiştim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı