B Batarya Komutanı Picopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 180 3 Nisan 2022 #1 Valorant indirirken 0.1 de kalıyor ve 23 GB ya da daha fazla alan kaplıyor. Kendimde baktım gerçekten öyle neden acaba çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2022
Valorant indirirken 0.1 de kalıyor ve 23 GB ya da daha fazla alan kaplıyor. Kendimde baktım gerçekten öyle neden acaba çözümü var mı?
397448 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.861 Makaleler 1 Çözümler 11 3 Nisan 2022 #2 Silinen üye dedi: Valorant indirirken 0.1 de kalıyor ve 23 GB ya da daha fazla alan kaplıyor. Kendimde baktım gerçekten öyle neden acaba çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... 0.1 sorunu için yönetici olarak başlatın Valorantı. Daha az takılır. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Valorant indirirken 0.1 de kalıyor ve 23 GB ya da daha fazla alan kaplıyor. Kendimde baktım gerçekten öyle neden acaba çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... 0.1 sorunu için yönetici olarak başlatın Valorantı. Daha az takılır.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 3 Nisan 2022 #3 Silinen üye dedi: Valorant indirirken 0.1 de kalıyor ve 23 GB ya da daha fazla alan kaplıyor. Kendimde baktım gerçekten öyle neden acaba çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Riot Games istemcisini yönetici olarak başlatın. Başlattıktan sonra 10-15 saniye bekleyip güncelle butonuna tıklayın. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Valorant indirirken 0.1 de kalıyor ve 23 GB ya da daha fazla alan kaplıyor. Kendimde baktım gerçekten öyle neden acaba çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Riot Games istemcisini yönetici olarak başlatın. Başlattıktan sonra 10-15 saniye bekleyip güncelle butonuna tıklayın.
KS KS B Batarya Komutanı Picopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 180 3 Nisan 2022 #4 397448 dedi: 0.1 sorunu için yönetici olarak başlatın Valorant'ı. Daha az takılır. Genişletmek için tıkla... Fazla alan sorunuda var onu ne yapacağım. Sosyal Kullanıcısı dedi: Riot Games istemcisini yönetici olarak başlatın. Başlattıktan sonra 10-15 saniye bekleyip güncelle butonuna tıklayın. Genişletmek için tıkla... Fazla alan kaplıyor onu ne yapacağım. Artı 0 Eksi
397448 dedi: 0.1 sorunu için yönetici olarak başlatın Valorant'ı. Daha az takılır. Genişletmek için tıkla... Fazla alan sorunuda var onu ne yapacağım. Sosyal Kullanıcısı dedi: Riot Games istemcisini yönetici olarak başlatın. Başlattıktan sonra 10-15 saniye bekleyip güncelle butonuna tıklayın. Genişletmek için tıkla... Fazla alan kaplıyor onu ne yapacağım.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 3 Nisan 2022 #5 Silinen üye dedi: Fazla alan sorunuda var onu ne yapacağım. Fazla alan kaplıyor onu ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Genel bir sorun o diye biliyorum, normal boyutu 9GB veya 12 GB olması lazım fakat bunu 20-30GB olarak gösteriyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Fazla alan sorunuda var onu ne yapacağım. Fazla alan kaplıyor onu ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Genel bir sorun o diye biliyorum, normal boyutu 9GB veya 12 GB olması lazım fakat bunu 20-30GB olarak gösteriyor.
Yusufiihts Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #6 Silinen üye dedi: Valorant indirirken 0.1 de kalıyor ve 23 GB ya da daha fazla alan kaplıyor. Kendimde baktım gerçekten öyle neden acaba çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim ayrıntılara girr görev yöneticisinden ordan valorant riot istemci olcak alda 4 5 tane valorant logosu ona sağ tıkla orda yüksek e ver sonra indirme yi iptal et b Sosyal Kullanıcısı dedi: Genel bir sorun o diye biliyorum, normal boyutu 9GB veya 12 GB olması lazım fakat bunu 20-30GB olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşim indirildikten sonra oyunu yeniden başlat yadavalorant dosyalarını sıkıştırma yap Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Valorant indirirken 0.1 de kalıyor ve 23 GB ya da daha fazla alan kaplıyor. Kendimde baktım gerçekten öyle neden acaba çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim ayrıntılara girr görev yöneticisinden ordan valorant riot istemci olcak alda 4 5 tane valorant logosu ona sağ tıkla orda yüksek e ver sonra indirme yi iptal et b Sosyal Kullanıcısı dedi: Genel bir sorun o diye biliyorum, normal boyutu 9GB veya 12 GB olması lazım fakat bunu 20-30GB olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşim indirildikten sonra oyunu yeniden başlat yadavalorant dosyalarını sıkıştırma yap