Valorant kurulmuyor

Murat1441

Centipat
Install Valorant'ı açınca hiçbir şey karşıma çıkmıyor. Öylece kalıyor. Yaşayıp, çözebilmiş var mıdır?

Format atmadan önce kurmuş oynuyordum. Aynı sistemle format attıktan sonra yükleme ekranı gelmiyor. Format bile attım ama hala aynı. Riot Games ile alakalı bir durum sanırım. Desteğe yazdım cevap bekliyorum ben.

RX 580 oynatırmı 8 GB.

Tabiki oynatıyor içiniz rahat olsun kurun oynayın.
Oynatır oynatmasına ilerde kart kod 31 hatası verecektir, beta sürümde bu hata birçok AMD kart da var.

Hala aynı şeye devam ediyorsunuz beta Driver'ı gayet iyi çalışıyor insanları bir yönde etkilemeye çalışmanız yanlış eminim bu forumda bir sürü kişi sorunsuz oynuyordur AMD ekran kartı ile.

Format atmadan önce kurmuş oynuyordum. Aynı sistemle format attıktan sonra yükleme ekranı gelmiyor. Format bile attım ama hala aynı. Riot Games ile alakalı bir durum sanırım. Desteğe yazdım cevap bekliyorum ben.

Bende de böyle oldu olay. Bilgisayarı sıfırladıktan sonra kurmaya çalıştığımda kuramadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de böyle oldu olay. Bilgisayarı sıfırladıktan sonra kurmaya çalıştığımda kuramadım.

Genel bir sorun sanırım. Dün format attıktan sonra olmadı bende. Forumlarda da bulamamıştım. Dediğim gibi destek ekibine yazdım. Cevap aldığımda size de iletirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…