Valorant, LoL oynanır mı?

Hocam orta düzey bir sisteme sahibim rdr2,the walking dead telltale series,mafia defenitive series gibi efsanevi hikayeli oyunları oynadım ama arkadaş ortamında bu rekabetçi oyunların adı o kadar çok geçiyor ki insan ister istemez neymiş bu diye merak ediyor sizlerinde oyun önerisi varsa zevkle bakarım.
Hikayeli mi önereyim, rekabetçi mi?

Hayırlı geceler arkadaşlar. Popüler olan oyunları yeni deneme imkanım oluyor. CS2 denedim ve beğendim ama Valorant, LoL vb oyunları denemedim. Oynanır mı? Çoğu insan kitlesi kanser ve manevi değerlere çok küfür savrulduğunu söylüyorlar sizce popüler olan oyunlardan hangisini denemeliyim? Tabii ki bu kişiden kişiye değişir ama görüşlerinizi merak ediyorum.

LoL çok detaylı zor bir oyun ben yıllardır oyuncusu olmama rağmen itemleri VS ezber yapıyorum.
Her yama da eşyalar nerf buff bir şeyler değişiyor bir şeyler oluyor amann dersin yeni başlayan oyuncu için çok zor olur.

Aslında olur reisim memnun kalırım vermenizde fakat şeyi merak ediyorum oyunda ajanları tanımak haritaları kavramak gibi mevzular ne kadar sürede hallolur acaba?

Ajanları tanımak kısa sürer kendine bir rol belirle işte öncü, gözcü, smoke, entry gibi belirlediğin rol içinde gelişmeye çalış tek bir role odaklan fakat diğer ajanlarada hakim ol Poligon'da onların yeteneklerinede bak haritalar konusunda bol bol profesyonel espor maçları izle oradaki oyuncuların oyun tarzını dikkatle izle nerede neler yapıyorlar nasıl taktikler geliştiriyorlar bu biraz zaman alabilir ama ajanlar konusuna hızlıca hakim olursun. Tekrar sorun olursa lütfen sor iyi geceler.

Hayırlı geceler arkadaşlar. Popüler olan oyunları yeni deneme imkanım oluyor. CS2 denedim ve beğendim ama Valorant, LoL vb oyunları denemedim. Oynanır mı? Çoğu insan kitlesi kanser ve manevi değerlere çok küfür savrulduğunu söylüyorlar sizce popüler olan oyunlardan hangisini denemeliyim? Tabii ki bu kişiden kişiye değişir ama görüşlerinizi merak ediyorum.

Oyuncuları susturursan hiçbir kötülüğe maruz kalmazsın. En kötü oyun içerisinde seni oyununu bozarak rahatsız edebilirler. LoL oyununu pek önermiyorum çünkü aşırı derece de seni bağlayabiliyor ama Valorant'ın öyle olduğunu düşünmüyorum. Mekanikleri pek benzemiyor ama CS2'yi beğendiysen bence Valorant'ı da beğenebileceğini düşünüyorum. Şunu unutma oyunları ciddiye alıp oynarsan zevk alamazsın, eğlencesine oynamaya bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı