Selam, ben neredeyse beta bittiğinden beri Valorant oynuyorum. Hemen hemen bir sürü sıkıntısı var bana göre. Bana göre şu anki en büyük sıkıntısı market sistemi. Daha yeni VP aldım ama istediğim skin ne zaman markete gelir bilmiyorum, her gün sadece 4 tane skin veriyorlar ve kaç tane skin arasından istediğin skini bekliyorsun. FOMO taktiğini kullanıyorlar ama bence işe yaramıyor, bence daha çok insanı caydırıyor.
Haklısınız hocam. Oyundaki skinler başlangıca göre aşırı şekilde arttı ve bir an önce değişmesi gerekiyor dediğiniz gibi. Umarım bir an önce değiştirirler...
Selam, ben neredeyse beta bittiğinden beri Valorant oynuyorum. Hemen hemen bir sürü sıkıntısı var bana göre. Bana göre şu anki en büyük sıkıntısı market sistemi. Daha yeni VP aldım ama istediğim skin ne zaman markete gelir bilmiyorum, her gün sadece 4 tane skin veriyorlar ve kaç tane skin arasından istediğin skini bekliyorsun. Fomo taktiğini kullanıyorlar ama bence işe yaramıyor, bence daha çok insanı caydırıyor.
Gayet de yarıyor. Skin sayısı çoğaldığı için istediği skin mağazasına gelen insanlar ağzının suyu aka aka alıyorlar pahalı da olsa. Çünkü bir daha ne zaman geleceğini bilemiyorlar.
Gayet de yarıyor. Skin sayısı çoğaldığı için istediği skin mağazasına gelen insanlar ağzının suyu aka aka alıyorlar pahalı da olsa. Çünkü bir daha ne zaman geleceğini bilemiyorlar.
Bu sözde "oyun" bırak insanların boş zamanında eğlenmesini sağlamayı, zamanını ve parasını çöp ediyor üstüne seni sinir hastasi insan haline getiriyor. Hangi akılla bu çizgi film çöpünü bu kadar oynamisim anlamıyorum.