Valorant nasıl silinir?

aliaras30

Zeptopat
Daha fazla  
Valorant'a Google hesabıyla giriş yapıyordum ve ilk defa güncelleme esnasında işaret dönüyor ama akşama kadar sürüyor donuyor, açılmıyor. İlk defa oldu abimin bilgisayarı da aynı onunkinde böyle bir sıkıntı olmadı bu durum için Valorant'ı silmeli miyim? Program ekle kaldırdan denedim ürün açık diyor yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'a Google hesabıyla giriş yapıyordum ve ilk defa güncelleme esnasında işaret dönüyor ama akşama kadar sürüyor donuyor, açılmıyor. İlk defa oldu abimin bilgisayarı da aynı onunkinde böyle bir sıkıntı olmadı bu durum için Valorant'ı silmeli miyim? Program ekle kaldırdan denedim ürün açık diyor yardım edin.
Görev yöneticisinden valorantla ilgili şeyleri kapat sonra sil

Riot Vanguard açıksa silemezsiniz hocam onu kapatıp deneyin.

Dostum indirmeyi başlatıp 15-20 dakika beklemeyi dene olmazsa modemi resetle o da olmazsa Riot Games'i Görev Yöneticisi'nden tamamen kapatıp tekrar indirmeyi dene.

Sağ alttaki küçük simgelerden Riot vanguarda sag tıklayıp exit Vanguard demeniz lazım. Ondan sonra sılebılırsınız.

Görev yöneticisinde çalışan Valorant'la ilgili bir şey varsa kapatmayı dener misin?
knk yardım etsen

Görev yöneticisinde çalışan Valorant'la ilgili bir şey varsa kapatmayı dener misin?
hiçbirşey yok

görev yöneticilerdeki işlemler kısmında valorant yok

Kanka yardım etsen.

Hiçbir şey yok.

Görev yöneticilerdeki işlemler kısmında Valorant yok.

O zaman direkt dosyadan kaldırabilirsin. Oyun hangi diskte kuruluysa orada Riot Games diye bir klasör olacak. İçinde Valorant yazacak onu silebilirsin. Eğer Riot Games'le başka oyunun yoksa direkt Riot Games klasörünü de silebilirsin.

Geri
Yukarı