Valorant nasıldır?

Düşük elolarda hileye rastlaman yüksek, yüksek elolarda rastlaman şans. Onun dışında iyi sayılır, kendimde oynuyorum ancak TR sunucusunda oynaya oynaya Plat 1'den Gümüş 3 e düştüm.

Hocam Valorant CS gibi değil hile açmanız imkansız derecede yüksek. Hile açılması çok zor güvenlik sistemleri baya yüksek.
 
Rekabetçi oyunları sevmeme rağmen bunu sevemedim. Çok saçma bir şekilde adam vurabiliyorsun, mekanikleri kötü. Türk kitlesi aşırı berbat, aşırı troll. Kitlesi düzgün olsa şans verilebilir ama bu şekildeyken kötü bence.

Oyunu bırakalı uzun zaman oldu. Arada hızlıca maç atıp eğlenmek için yarım saat falan oynuyorum. Yoksa ciddi ciddi çekilecek bir oyun değil.
 
Valorant iyidir güzeldir. Bazen kanser kitle yüzünden kendinden bezdirse de bir şekilde oynamaya devam ediyorsun. Oyun CS-GO'da ki gibi tek karakterle oynanmıyor. Ajanlar var ve her ajanın farklı yetenekleri var. Ve buda oyunda ki taktiksellik olayını malum oyundan bir adım öne atıyor. Silahlar ise bildiğimiz silahlar. Yeni bir kaç silah dışında malum oyunla aynı silahlar. Arkadaşlarınızla girerseniz ve tüm takıma mute atarsanız güzel keyifli bir oyun.
 
Skin oynatıyor. Asil Vandal ile hs atmak kolay iken ejder ile adama denk getirmek daha kolay.
Tamamen psikolojik. Ses ve efektler değiştiği için öyle geliyor. Mesela asil vandalla HS çok rahat atarken spreyde zorlanıyorum. Bu benimle alakalı, oyunla değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı