Valorant nasıldır?

Rekabetçi oyunları sevmeme rağmen bunu sevemedim. Çok saçma bir şekilde adam vurabiliyorsun, mekanikleri kötü. Türk kitlesi aşırı berbat, aşırı troll. Kitlesi düzgün olsa şans verilebilir ama bu şekildeyken kötü bence.

Oyunu bırakalı uzun zaman oldu. Arada hızlıca maç atıp eğlenmek için yarım saat falan oynuyorum. Yoksa ciddi ciddi çekilecek bir oyun değil.
Yani her seferinde kanser kitle deyip duruluyor bu bir tek size mi denk geliyor anlamadım. Rankınız nedir?
 
Skin oynatıyor. Asil Vandal ile hs atmak kolay iken ejder ile adama denk getirmek daha kolay.
O tamamen psikolojik. Bende de o his vardı ta ki ejderi alan kadar. Şuan ejder kullanıyorum ve baya oldu. Normal yani desensiz silahla daha iyi oynuyorum diyebilirim. Hatta çoğu zaman elimde ejder varken gidip düşmandan desensiz silahı alıyorum.
 
Türk serverında bolca ''toxic kitle'' diye adlandırdığımız gerçek yaşı +30 bile olsa zihin yaşı -12 olan oyuncuların olduğu bir FPS oyunu. Oyun bence çok güzel ve aktif olarak da oynuyorum ancak kendi arkadaş grubunu kurmanı ve onlarla birlikte oynamanı tavsiye ederim.​
 
Hocam Valorant CS gibi değil hile açmanız imkansız derecede yüksek. Hile açılması çok zor güvenlik sistemleri baya yüksek.
O dediğin kapalı betadaydı hocam. Artık öyle bir durum yok. Yani tabi ki yine CS-GO'dan kat kat daha iyi hile oranları ama imkansızda değil. Az olsa da açanlar var.
 
Yani her seferinde kanser kitle deyip duruluyor bu bir tek size mi denk geliyor anlamadım. Rankınız nedir?
Oyunu bıraktım hocam. Arada kafa dağıtmak için hızlı maç giriyorum. Özellikle Türk kitlesi berbat. Platin olmuştum, uzun süre orada kalmıştım ama öyle "toxic" insanlar geldi ki... Karakteri direkt kitleyen mi dersin, istediği karakteri alamayınca söven mi dersin, kötü oynayınca küfreden mi dersin, maç bitince ana avrat söven mi dersin, sinirlenince takım arkadaşını sabote eden mi dersin... Kusura bakmayın ama düşük rank bile olsa oyunun kitlesinin iyi olması lazım. Ben öyle eğlenebilmek için bir yerlerimi yırtıp rank kasamam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı