Valorant neden sevilmiyor?

  • Konuyu başlatan bbnoS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 106
  • Görüntüleme 7B
Her Online oyunda olduğu gibi kitlesi çok kötü. CS de aynı, CS oyuncularının da kabullenememezliği var, ben binlerce saat CS oynayıp bırakmıştım. Valorant iyi gelmişti o da sıktı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun Online savaş oyunu ama vurunca his vermiyor. CS:GO ile devam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu indirdim, bir baktım mikrofonda sen benim çikolatam olur musun diyen 10 yaşında veletler. Shift-delete direkt beklemeden. Bir de o ne öyle ok var yay var büyü var silah var, saçma sapan oyun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı Online oyunlar hariç Online oyun pek sevmiyorum. Valorant'ta bunlardan biri. Sıkıcı geliyor, sarmıyor. Kitlesi de berbat zaten.
 
Her oyunda bu şekilde toksiklik var diyenleri Rainbow Six: Siege oynamaya davet ediyorum, görsünler temiz bir rekabetçi oyun nasıl oluyormuş. Her oyunda böyle rezalet bir komünite falan yok arkadaşlar.

Ücretsiz bir oyun oynuyorsan bunlara katlanmak zorundasın, çünkü bu; eli kolu olan herkesin bu oyunları oynayabileceği anlamına geliyor. VALORANT'ın güncel durumu League of Legends'den bile beter. Ki bana soracak olursan oyunun tek problemi bu da değil.

Temel mekanikler ve oynanış döngüsü olarak direkt CS:GO'dan aparma bir oyun VALORANT. Sadece karakterlerin üzerine skill ekleyip geçmişler hepsi bu kadar. Silahların tipleri bile aynı, sadece isimleri ve görünüşleri değişik.

Vandal? Bunu mu demek istediniz AK47?
Operator? Bunu mu demek istediniz AWP?
Sheriff? Bunu mu demek istediniz Desert Eagle?

Daha saymak istesem sayarım da gerek yok, bu silahların fiyatları bile iki oyunda birbirine çok benzer. Oyunun ekonomisi bile CS:GO'dan aparma ben daha ne diyeyim ki? Çalıntı denebilecek kadar özgün olmayan bir oyunu kim, neden oynar anlamış değilim. Orijinali var orda bak git onu oynasana.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Toksik kitlesi, smurfleri, hileleri, bugları olan bir oyun niye sevilsin?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vandal? Bunu mu demek istediniz AK-47?
Operator? Bunu mu demek istediniz AWP?
Sheriff? Bunu mu demek istediniz desert eagle?
Hocam bu bana çok saçma geldi o zaman CS:GO'da gerçek hayattan çalmış silahlarını? Neden kendilerine özel silah yapmamışlar?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı