A aardaa Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 Yer İstanbul 29 Temmuz 2021 #1 Merhaba, GTX 1050 ekran kartım var. Başlıktaki hatayı alıyorum. GeForce Experience eski sürüm kurdum yine düzelmedi. Nasıl çözebilirim?
Merhaba, GTX 1050 ekran kartım var. Başlıktaki hatayı alıyorum. GeForce Experience eski sürüm kurdum yine düzelmedi. Nasıl çözebilirim?
K k44ns Picopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #2 driver ile ilgili sorun değil güncel olanıda kullanabilirsin aynı sorun bende var o hata örnek csgo da o hata var bende Artı 0 Eksi
driver ile ilgili sorun değil güncel olanıda kullanabilirsin aynı sorun bende var o hata örnek csgo da o hata var bende
KS KS A aardaa Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 Yer İstanbul 29 Temmuz 2021 #3 k44ns dedi: Driver ile ilgili sorun değil güncel olanıda kullanabilirsin aynı sorun bende var o hata örnek CS:GO'da o hata var bende Genişletmek için tıkla... Eski sürümü kurup çözenler olmuş ondan eski sürümü kurdum. Artı 0 Eksi
k44ns dedi: Driver ile ilgili sorun değil güncel olanıda kullanabilirsin aynı sorun bende var o hata örnek CS:GO'da o hata var bende Genişletmek için tıkla... Eski sürümü kurup çözenler olmuş ondan eski sürümü kurdum.
Yavuz_sama Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 29 Temmuz 2021 #4 aardaa dedi: Eski sürümü kurup çözenler olmuş ondan eski sürümü kurdum. Genişletmek için tıkla... Yenisini kurun. Artı 0 Eksi
aardaa dedi: Eski sürümü kurup çözenler olmuş ondan eski sürümü kurdum. Genişletmek için tıkla... Yenisini kurun.
KS KS A aardaa Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 Yer İstanbul 29 Temmuz 2021 #5 Yavuz_sama dedi: Yenisini kurun. Genişletmek için tıkla... Yeni sürümde çalışmıyor. Artı 0 Eksi
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 29 Temmuz 2021 #6 Freestyle'da bir özellik bug yarattığı için direk o özelliği kaldırmak yerine freestyle'yı kaldırdılar. NVIDIA Denetim Masası'ndan yapabilirsin. Ben buradan ayarladım. Artı 0 Eksi
Freestyle'da bir özellik bug yarattığı için direk o özelliği kaldırmak yerine freestyle'yı kaldırdılar. NVIDIA Denetim Masası'ndan yapabilirsin. Ben buradan ayarladım.