Valorant odaklı sistem toplama

İşlemci modeli Valorant için yüksek. R53600X alıp 1650 alabilirsiniz.

Hocam 1650'ye 3400 TL vermemek için böyle bir yol izliyorum zaten işlemcim bu gücüyle zaten yüksek FPS verecek hiç şüphem yok yanına tek istediğim yüksek Hz destekleyen bir ekran kartı olması yüksek Hz destekledikten sonra pek fazla güçlü olmasına gerek yok.
Vengeance almayın.

Tamamdır. Ballistix'i gözüme kestirmiştim zaten

Hocam 1650'ye 3400 TL vermemek için böyle bir yol izliyorum zaten işlemcim bu gücüyle zaten yüksek FPS verecek hiç şüphem yok yanına tek istediğim yüksek Hz destekleyen bir ekran kartı olması yüksek Hz destekledikten sonra pek fazla güçlü olmasına gerek yok.

O zaman en azından 1050 Ti alın derim. Her ne kadar FPS oyunu da olsa ekran kartıda lazım. Umarım aradığınız şeyi bulursunuz.

İyi dilekleriniz için teşekkürler.

O zaman en azından 1050 Ti alın derim. Her ne kadar FPS oyunu da olsa ekran kartıda lazım. Umarım aradığınız şeyi bulursunuz.

Buradaki kartlar için yorumunuz nedir hocam Display Port'u var yüksek Hz destekliyor ise değerlendirmye alacağım 1050 Ti pahalı kalıyor hocam ekran kartına bütçe ayırmadığım için işlemcim bu kadar iyi.

Buradaki kartlar için yorumunuz nedir hocam Display Port'u var yüksek Hz destekliyor ise değerlendirmye alacağım 1050 Ti pahalı kalıyor hocam ekran kartına bütçe ayırmadığım için işlemcim bu kadar iyi.
rx550 64Bit modeli alınmaz. GT1030 eşdeğeri bir performans veriyor. Biostar ve Asus(128bit) en iyi modelleri. Bulabiliyorsanız PowerColor falan da olur. Ayrıca 2GB tavsiye etmiyorum. Çoğu oyunda 3GB+ kullanabiliyor. Aliexpress Huapu Store'dan Asus GTX960 4GB alınabilir bu bütçeye.

RX550 64 Bit modeli alınmaz. GT1030 eşdeğeri bir performans veriyor. BIOSTAR ve ASUS(128Bit) en iyi modelleri. Bulabiliyorsanız PowerColor falan da olur. Ayrıca 2 GB tavsiye etmiyorum. Çoğu oyunda 3GB+ kullanabiliyor. AliExpress Huapu Store'dan ASUS GTX960 4 GB alınabilir bu bütçeye.

Sadece 240-280Hz desteklemesiyle ilgileniyorum hocam bunlar destekler mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı