Valorant ödüllü anketten hesap çalınabilir mi?

Fakemonio

Centipat
Daha fazla  
Az önce mailime bir mesaj geldi. Fotoğrafı paylaşacağım, sizce güvenilir mi, hesabım çalınabilir mi? Çalınsa çok bir şey olmaz çünkü aylardır oynamıyorum ve para yatırmadım.

Hangi cevaptan sonra attı anketten?
Yani yukarıda % gösteren bir bar var ama soruyu cevapladıktan sonra hiç hareket etmiyordu. Sorular genelde haftada kaç saat oynuyorsun, ne kadar harcama yapiyorsun, ne tarz oyunlar seviyorsun gibiydi. En sevdiğim oyunları kaç saat oynuyorum onları doldurduktan sonra anketi bitirdi

tüh 5 dolar kaybettin be ne kadar önemli
Pek önemsiz değil yani iki tuşa basıp alabilirdik

Az önce mailime bir mesaj geldi. Fotoğrafı paylaşacağım, sizce güvenilir mi, hesabım çalınabilir mi? Çalınsa çok bir şey olmaz çünkü aylardır oynamıyorum ve para yatırmadım.
Bana da şimdi böyle bir mail geldi hocam gönderen hesap güvenilir duruyor ama bilemedim. Uzun zamandır girmediğim bir hesaba geldi anket daveti.
1718976207620.png

Gönderen adres daha önce Valorant ile ilgili daha önce bir sürü mail göndermiş güvenilir duruyor ama ne bileyim şimdi koskoca Riot anket doldurunca para mı gönderecek bize.

Belki asıl sormak istediği sorular sizin uygunluğunuza karar verdiği sorulardır amacını tamamladıktan sonra çok küçük bir kesim için devam ediyor veya etmiyordur asla ankete katılım oranını arttırmak için 100'de 0.1'e veriyor olabilirler bu teşviği. Zaten sana mail atıp belli başlı soruları sorduktan sonra uygun değilsin demesi bile scamlendiğin anlamına geliyor riot tarafından.

Yani yukarıda % gösteren bir bar var ama soruyu cevapladıktan sonra hiç hareket etmiyordu. Sorular genelde haftada kaç saat oynuyorsun, ne kadar harcama yapiyorsun, ne tarz oyunlar seviyorsun gibiydi. En sevdiğim oyunları kaç saat oynuyorum onları doldurduktan sonra anketi bitirdi

Pek önemsiz değil yani iki tuşa basıp alabilirdik
Yukarıdaki bar genelde asıl sorulmak istenen sorulara gelince hareket eder. Demek ki verdiğin cevaplar sistemde istenen cevaplarla eşleşmemiş. Ben genellikle bu anketleri kendime göre değil anketin istediğine göre yapıyorum. Mesela bir ankette sigara içiyor musun diyor fakat ben içmediğim halde evet diyorum. Zaten içmiyorum seçeneğini seçersem anketten atacak çünkü anket sigarayla alakalı.

Yukarıdaki bar genelde asıl sorulmak istenen sorulara gelince hareket eder. Demek ki verdiğin cevaplar sistemde istenen cevaplarla eşleşmemiş. Ben genellikle bu anketleri kendime göre değil anketin istediğine göre yapıyorum. Mesela bir ankette sigara içiyor musun diyor fakat ben içmediğim halde evet diyorum. Zaten içmiyorum seçeneğini seçersem anketten atacak çünkü anket sigarayla alakalı.
Sorular şıklı değil saat yazmalıydı şıklı sorularda vardı ama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı