anketi buraya atsana bi deniyim :d ben olsam riske atmazdım hesabıDenesem mi acaba?
Çok riske atmayın derim ama mail harbi gerçek gibi. ANKETE BAŞLA'ya basılı tutup gideceğiniz websitenin bir önizlemesine bakabilirsiniz.Denesem mi acaba?
Hesapta hiçbir şey yok zaten maksimum 10-15 saat oynamışımdıranketi buraya atsana bi deniyim :d ben olsam riske atmazdım hesabı
bence çok gerçekçi eğer geçek olsa illa başka yazan olur google lenste tarattım sadece bi kişi tweet atmış bu mesajla alakalıÇok riske atmayın derim ama mail harbi gerçek gibi. ANKETE BAŞLA'ya basılı tutup gideceğiniz websitenin bir önizlemesine bakabilirsiniz.
başlamakla bişey olmaz zatenBir ankete başlıyayım garip bir şey olursa yazarım
Gerçek değil yazan maile dikkatli bakın hiç profesyonel bir dil kullanılmamış şüpheli bu her türlü yetkili olsam bu mail metnini yazan kişinin iş akdine son veririm.bence çok gerçekçi eğer geçek olsa illa başka yazan olur google lenste tarattım sadece bi kişi tweet atmış bu mesajla alakalı
deneyebilirsiniz ancak çerezlerinizi alabilir, bağlantıyı gizli sekmade açın ve şifre isterse güvenmeyin.Denesem mi acaba?
Araştırdım reditte falanda baktım Qualtrics amerika bazlı bir anket şirketi gibi. Valorant, roblox birçok şirket anket için kendi sitesi değil başka siteleri kullanıyor.Bir ankete başlıyayım garip bir şey olursa yazarım
Qualtrics anket diye bir yere attı mailimi istiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.