K kondigal Centipat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 455 10 Ağustos 2023 #1 Valorant oynarken arka planda yayın falan izliyorum arada Alt Tab atıyorum oyunun sesi artıyor, nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2023
Valorant oynarken arka planda yayın falan izliyorum arada Alt Tab atıyorum oyunun sesi artıyor, nasıl düzeltirim?
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.092 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #2 Armoury Crate kullanıyor musunuz?
K kondigal Centipat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 455 10 Ağustos 2023 #3 Soraka Kajmer dedi: Armoury Crate kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Klavye için kurulu uygulama ama açık değil
Soraka Kajmer dedi: Armoury Crate kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Klavye için kurulu uygulama ama açık değil
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.092 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #4 kondigal dedi: Klavye için kurulu uygulama ama açık değil Genişletmek için tıkla... hocam siz uygulamayı açın ve şu adımları uygulamayı deneyin : Çözüm: Oyuna girince ses otomatik %100 oluyor hatası
kondigal dedi: Klavye için kurulu uygulama ama açık değil Genişletmek için tıkla... hocam siz uygulamayı açın ve şu adımları uygulamayı deneyin : Çözüm: Oyuna girince ses otomatik %100 oluyor hatası
K kondigal Centipat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 455 11 Ağustos 2023 #5 Soraka Kajmer dedi: Hocam siz uygulamayı açın ve şu adımları uygulamayı deneyin: Çözüm: Oyuna girince ses otomatik %100 oluyor hatası Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hala aynı sorun var artık alt + Tab Atmadan'da ses artıyor
Soraka Kajmer dedi: Hocam siz uygulamayı açın ve şu adımları uygulamayı deneyin: Çözüm: Oyuna girince ses otomatik %100 oluyor hatası Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hala aynı sorun var artık alt + Tab Atmadan'da ses artıyor