Valorant oynarken CMD açılıp kapandı

khuliyeff

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Windows 11 kullanıyorum çok oyun oynayan biri değilim, dün Windows Update ile bilgisayarı güncelledim, bugün ilk defa Valorant'a girdim 2.maçın ortasında birden CMD açıldı 2 saniyeliğine kapandı sonra. Bu neden kaynaklanabilir? Sık sık Malwarebytes ile tarama yaparım virüs olma ihtimali yok. Cevaplarsanız sevinirim.

Bir şey olduğunu zannetmiyorum. Muhtemelen bir program açılıp kapanıyordur.

Bir şey olduğunu zannetmiyorum. Muhtemelen bir program açılıp kapanıyordur.
Hocam cmd ekranında birşeyler yazılmıştıda hızlı kapandığı için okuyamadım. Bilgisayarda virüsün olupta Malwarebytesin yakalamaması gibi birşey ola bilirmidir? 500 600 bin dosya tarıyor, tahmini 15 dakika gibi bir sürede, 0 detection diyor.

10 yıldan fazladır bilgisayar kullanıyorum bu karşılaştığım şey sadece çok eskiden önüme geleni indirdiğim zamanlarda oluyordu. Geforce Experience'nin tekrar oynatmasını kullan, bir daha cmd çıkarsa kayıt alıp durdurup okursun.

10 yıldan fazladır bilgisayar kullanıyorum bu karşılaştığım şey sadece çok eskiden önüme geleni indirdiğim zamanlarda oluyordu. Geforce Experience'nin tekrar oynatmasını kullan, bir daha cmd çıkarsa kayıt alıp durdurup okursun.
Hocam çok güvenmediğim yerlerden bir şey indirmiyorum. Bazı yerlerdende araştırma yaptım arkaplanda windows herhangi bir uygulamayı güncelliyor ondan ola bilir diyorlar. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Hocam çok güvenmediğim yerlerden bir şey indirmiyorum. Bazı yerlerdende araştırma yaptım arkaplanda windows herhangi bir uygulamayı güncelliyor ondan ola bilir diyorlar. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben virüs işlerini az çok bildiğim için cihazımda trojan olduğunda neler yapılabileceğini bildiğimden bu konuda çok paranoyağım. Başıma şu anki kullandığım bilgisayarda hiç böyle bir şey gelmedi, gelseydi ben de korkabilirdim doğal olarak. Kendinden eminsen virüs olmayacağına dair çok sorun olmaz bence.. Ama bana normal gelmiyor cmd açılması, illa ki indirdiğin bir şeylerden kaynaklıdır ama tabii ki virüs olduğu anlamına gelmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı