M Murat12321312 Femtopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #1 RAM 8 GB Ram Ekran kartı GTX 750 Ti İşlemci AMD Ryzen 3 1200 Valorant oynarken ekranımda olan yırtılmalarla sık sık karşılaşıyorum. V-Sync açınca da ekran yağ gibi dönüyor. Bu yüzden refleks atamıyorum. Bana yardımcı olur musunuz ?
Valorant oynarken ekranımda olan yırtılmalarla sık sık karşılaşıyorum. V-Sync açınca da ekran yağ gibi dönüyor. Bu yüzden refleks atamıyorum. Bana yardımcı olur musunuz ?
RzExfeL Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 750 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #2 Nvidia programından kitlemeyi deneyin fps'yi hocam. Ya da monitörünüzde FreeSync falan varsa onları da deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Nvidia programından kitlemeyi deneyin fps'yi hocam. Ya da monitörünüzde FreeSync falan varsa onları da deneyebilirsiniz.
KS KS M Murat12321312 Femtopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #3 RzExfeL dedi: Nvidia programından kitlemeyi deneyin fps'yi hocam. Ya da monitörünüzde FreeSync falan varsa onları da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... NVIDIA programından fps'yi nasıl kitliyebilirim ? Artı 0 Eksi
RzExfeL dedi: Nvidia programından kitlemeyi deneyin fps'yi hocam. Ya da monitörünüzde FreeSync falan varsa onları da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... NVIDIA programından fps'yi nasıl kitliyebilirim ?