R relax58 Decapat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 95 5 Nisan 2022 #1 Valorant oynuyorum. Normalde takılma olmuyor ama fareyi aniden hızlı sağ sola çevirince takılıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Son düzenleme: 5 Nisan 2022
Valorant oynuyorum. Normalde takılma olmuyor ama fareyi aniden hızlı sağ sola çevirince takılıyor. Bunun nedeni ne olabilir?
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #2 relax58 dedi: Valorant oynuyorum. Normalde takılma olmuyor ama fareyi aniden hızlı sağ sola çevirince takılıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Texture drobundan kaynaklanıyor yüksek ihtimal HDD mi kullanıyorsun dostum. Artı 0 Eksi
relax58 dedi: Valorant oynuyorum. Normalde takılma olmuyor ama fareyi aniden hızlı sağ sola çevirince takılıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Texture drobundan kaynaklanıyor yüksek ihtimal HDD mi kullanıyorsun dostum.
KS KS R relax58 Decapat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 95 5 Nisan 2022 #3 Fenerbahçelii dedi: Texture drobundan kaynaklanıyor yüksek ihtimal HDD mi kullanıyorsun dostum. Genişletmek için tıkla... Hayır SSD yanlış konu başlıgı olmuş oyun donmuyor fareyi hızlı aniden çevirince hiç hareket etmiyor. Artı 0 Eksi
Fenerbahçelii dedi: Texture drobundan kaynaklanıyor yüksek ihtimal HDD mi kullanıyorsun dostum. Genişletmek için tıkla... Hayır SSD yanlış konu başlıgı olmuş oyun donmuyor fareyi hızlı aniden çevirince hiç hareket etmiyor.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #4 relax58 dedi: Hayır SSD yanlış konu başlıgı olmuş oyun donmuyor fareyi hızlı aniden çevirince hiç hareket etmiyor. Genişletmek için tıkla... Fare mi hareket etmiyor oyundaki. Artı 0 Eksi
relax58 dedi: Hayır SSD yanlış konu başlıgı olmuş oyun donmuyor fareyi hızlı aniden çevirince hiç hareket etmiyor. Genişletmek için tıkla... Fare mi hareket etmiyor oyundaki.
KS KS R relax58 Decapat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 95 5 Nisan 2022 #5 Fenerbahçelii dedi: Fare mi hareket etmiyor oyundaki. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
4 489526 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 375 Çözümler 4 5 Nisan 2022 #6 relax58 dedi: Hayır SSD yanlış konu başlıgı olmuş oyun donmuyor fareyi hızlı aniden çevirince hiç hareket etmiyor. Genişletmek için tıkla... Yine manipüle etmişler Artı 0 Eksi
relax58 dedi: Hayır SSD yanlış konu başlıgı olmuş oyun donmuyor fareyi hızlı aniden çevirince hiç hareket etmiyor. Genişletmek için tıkla... Yine manipüle etmişler
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #7 relax58 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Dostum hiçbir fikrim yok hayatımda ilk defa böyle bir şey duydum. Artı 0 Eksi
relax58 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Dostum hiçbir fikrim yok hayatımda ilk defa böyle bir şey duydum.