Valorant oyun arkadaşı

Bende oyuna ilk başladığımda bronz ligindeydim. Düşük elolarda hep ben bilirim havası var. Yurakıda arkadaşın dediği gibi bronz elodan çıkmak çok zor değil. Dereceli girip kendi kendini taşırsan kolaylıkla gümüş eloya çıkarsın. Derecesizde herkes 40-50 vuruyor çünkü yeni başlayan herkes derecesizle başlıyor giriyor ilk maçlarını atıyor sende bu tür kişileri vurup 50 vurdum diyorsun. Önemli olan derecelide neler yaptığın. Gold-Plat ranklar üzerine çıkınca kazanmak için Duo gerek ama bu eloda hiç gerek yok yeterince iyiysen Gümüş 3'e kadar çıkarsın zaten.
 
Bende oyuna ilk başladığımda bronz ligindeydim. Düşük elolarda hep ben bilirim havası var. Yurakıda arkadaşın dediği gibi bronz elodan çıkmak çok zor değil. Dereceli girip kendi kendini taşırsan kolaylıkla gümüş eloya çıkarsın. Derecesizde herkes 40-50 vuruyor çünkü yeni başlayan herkes derecesizle başlıyor giriyor ilk maçlarını atıyor sende bu tür kişileri vurup 50 vurdum diyorsun. Önemli olan derecelide neler yaptığın. Gold-plat ranklar üzerine çıkınca kazanmak için Duo gerek ama bu eloda hiç gerek yok yeterince iyiysen gümüş 3'e kadar çıkarsın zaten.

Benim ligimde hiç 50 vuran yok, arkadaşlarım Valorant oynamıyor, sistem 50-60 FPS alıyor, takım sövüyor ben bunlar varken nasıl bronzu geçiyim söyler misin lütfen?
 
Benim ligimde hiç 50 vuran yok, arkadaşlarım Valorant oynamıyor, sistem 50-60 FPS alıyor, takım sövüyor ben bunlar varken nasıl bronzu geçiyim söyler misin lütfen?
Senin liginde 50 vuran olmaz zaten derecesizde herkes 50 vurur diyorum. 60 Hz/FPS ile plat olan arkadaşlarım var. Önemli olan kol. Gümüş elolara çıkmak öyle 350 FPS veren pc 240 Hz monitör istemiyor. Birde takım sana neden sövüyor? İyi oynayan birine takımı neden durduk yere söverki?
 
Senin liginde 50 vuran olmaz zaten derecesizde herkes 50 vurur diyorum. 60 Hz/FPS ile plat olan arkadaşlarım var. Önemli olan kol. Gümüş elolara çıkmak öyle 350 FPS veren PC 240 Hz monitör istemiyor. Bir de takım sana neden sövüyor? İyi oynayan birine takımı neden durduk yere söverki?

Sen anlamadın ben 60 Hz demedim ben direk 50-60 FPS alıyorum Hz ile alakası yok kasarak alıyorum ve takıma oynayın az dediğimde sövüyorlar sanırım ama haklıyım adam Reyna instalock atıp 14 vuruyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı