KaizenN08 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #1 Valorant'ta oyuna giriş yaparken böyle bir hata veriyor. Hiç hile indirmeyi denemedim. Dosya Ekleri ahahaha.png 17,9 KB · Görüntüleme: 80
ShortyX Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 189 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #2 KaizenN08 dedi: Valorant'ta oyuna giriş yaparken böyle bir hata veriyor. Hiç hile indirmeyi denemedim. Genişletmek için tıkla... Bir şeyden perma ban yemişsin, eğer her hesapta aynı mesajı alıyorsan anakart banı yemiş olabilirsin. Hiç hesap paylaştın mı? Artı 0 Eksi
KaizenN08 dedi: Valorant'ta oyuna giriş yaparken böyle bir hata veriyor. Hiç hile indirmeyi denemedim. Genişletmek için tıkla... Bir şeyden perma ban yemişsin, eğer her hesapta aynı mesajı alıyorsan anakart banı yemiş olabilirsin. Hiç hesap paylaştın mı?
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 27 Nisan 2021 #3 Windows arama kısmına CMD yazın ve karşınıza çıkan komut satırı programına tıklayın. ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew Sırası ile bir dener misin? Artı 1 Eksi
Windows arama kısmına CMD yazın ve karşınıza çıkan komut satırı programına tıklayın. ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew Sırası ile bir dener misin?
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 27 Nisan 2021 #4 Hocam, ''oyunu oynamaya iznin yok'' dediğine göre galiba ban yemişsiniz. Hiç hile açtınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS KaizenN08 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #5 Hayır hiç paylaşmadım AkaiYoru dedi: Hocam, "oyunu oynamaya iznin yok" dediğine göre galiba ban yemişsiniz. Hiç hile açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hiç hile indirmedim Artı 0 Eksi
Hayır hiç paylaşmadım AkaiYoru dedi: Hocam, "oyunu oynamaya iznin yok" dediğine göre galiba ban yemişsiniz. Hiç hile açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hiç hile indirmedim
ShortyX Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 189 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #6 ShortyX dedi: Bir şeyden perma ban yemişsin, eğer her hesapta aynı mesajı alıyorsan anakart banı yemiş olabilirsin. Hiç hesap paylaştın mı? Genişletmek için tıkla... KaizenN08 dedi: Hayır hiç paylaşmadım Dediğim gibi hiç hile indirmedim Genişletmek için tıkla... . KaizenN08 dedi: Hayır hiç paylaşmadım Dediğim gibi hiç hile indirmedim Genişletmek için tıkla... O zaman oyunla Alakalı bir sorun var. Üstteki arkadaşın verdiği CMD komutlarını dene bi, Olmazsa riot ticket. Artı 0 Eksi
ShortyX dedi: Bir şeyden perma ban yemişsin, eğer her hesapta aynı mesajı alıyorsan anakart banı yemiş olabilirsin. Hiç hesap paylaştın mı? Genişletmek için tıkla... KaizenN08 dedi: Hayır hiç paylaşmadım Dediğim gibi hiç hile indirmedim Genişletmek için tıkla... . KaizenN08 dedi: Hayır hiç paylaşmadım Dediğim gibi hiç hile indirmedim Genişletmek için tıkla... O zaman oyunla Alakalı bir sorun var. Üstteki arkadaşın verdiği CMD komutlarını dene bi, Olmazsa riot ticket.
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 27 Nisan 2021 #7 KaizenN08 dedi: Hayır hiç paylaşmadım Dediğim gibi hiç hile indirmedim Genişletmek için tıkla... Sistem bilgilerinizi yazar mısınız? Belki DirectX sürümü ile alakalı olabilir. Artı 0 Eksi
KaizenN08 dedi: Hayır hiç paylaşmadım Dediğim gibi hiç hile indirmedim Genişletmek için tıkla... Sistem bilgilerinizi yazar mısınız? Belki DirectX sürümü ile alakalı olabilir.
U us3469734 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.366 Makaleler 2 Çözümler 10 27 Nisan 2021 #8 Ticket at. Artı 0 Eksi
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #9 AkaiYoru dedi: Sistem bilgilerinizi yazar mısınız? Belki DirectX sürümü ile alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... DirectX sürümü ile oyuna girme izninin alakası olacağını düşünmüyorum. KaizenN08 dedi: Hayır hiç paylaşmadım Genişletmek için tıkla... Başka bir hesapta oyuna girmeyi dener misiniz? Eğer girebiliyorsanız hesabımız perma yemiş. Hesabınız 3. parti veya bir virüs tarafından hesabınız çalınıp hesabın içine girilip hile açılmış olabilir. Böyle bir konuda suç valorantda değil sizdedir. Artı 0 Eksi
AkaiYoru dedi: Sistem bilgilerinizi yazar mısınız? Belki DirectX sürümü ile alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... DirectX sürümü ile oyuna girme izninin alakası olacağını düşünmüyorum. KaizenN08 dedi: Hayır hiç paylaşmadım Genişletmek için tıkla... Başka bir hesapta oyuna girmeyi dener misiniz? Eğer girebiliyorsanız hesabımız perma yemiş. Hesabınız 3. parti veya bir virüs tarafından hesabınız çalınıp hesabın içine girilip hile açılmış olabilir. Böyle bir konuda suç valorantda değil sizdedir.
KS KS KaizenN08 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #10 Şimdi baktım da, perma ban yemişim :/ Yardım ettiğiniz için teşekkürler Artı 0 Eksi