KaizenN08 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #1 Valorant'ta oyuna giriş yaparken böyle bir hata veriyor. Hiç hile indirmeyi denemedim. Dosya Ekleri ahahaha.png 17,9 KB · Görüntüleme: 80
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 27 Nisan 2021 #11 KaizenN08 dedi: Şimdi baktım da, perma ban yemişim :/ Yardım ettiğiniz için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam. Artı 0 Eksi
KaizenN08 dedi: Şimdi baktım da, perma ban yemişim :/ Yardım ettiğiniz için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #12 KaizenN08 dedi: Şimdi baktım da, perma ban yemişim :/ Yardım ettiğiniz için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bütün mesaj atanların adına Rica ederim. Ayrıca geçmiş olsun. Sebebi yazıyorsa neden perma yemişsiniz acaba? Artı 0 Eksi
KaizenN08 dedi: Şimdi baktım da, perma ban yemişim :/ Yardım ettiğiniz için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bütün mesaj atanların adına Rica ederim. Ayrıca geçmiş olsun. Sebebi yazıyorsa neden perma yemişsiniz acaba?
KS KS KaizenN08 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #13 Sydraaa dedi: Bütün mesaj atanların adına rica ederim. Ayrıca geçmiş olsun. Sebebi yazıyorsa neden perma yemişsiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Ya kardeşim PC'me Valorant hilesi indirmeye çalışmış sonrasında bunlar olmuş. Şimdi kardeşime ne diyeyim :/ Artı 0 Eksi
Sydraaa dedi: Bütün mesaj atanların adına rica ederim. Ayrıca geçmiş olsun. Sebebi yazıyorsa neden perma yemişsiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Ya kardeşim PC'me Valorant hilesi indirmeye çalışmış sonrasında bunlar olmuş. Şimdi kardeşime ne diyeyim :/
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #14 KaizenN08 dedi: Ya kardeşim PC'me Valorant hilesi indirmeye çalışmış sonrasında bunlar olmuş. Şimdi kardeşime ne diyeyim :/ Genişletmek için tıkla... Kardeşinizin yaşı küçükse bir şeyleri öğretmeniz lazım bence. Bu tür oyunlarda hile açmaya çalışan kitle yarıdan çok ihtimal ile küçük yaş kitlesi oluyor. Bu yüzden kendi bilgisayarımı kardeşime kullandırtmıyorum. Artı 0 Eksi
KaizenN08 dedi: Ya kardeşim PC'me Valorant hilesi indirmeye çalışmış sonrasında bunlar olmuş. Şimdi kardeşime ne diyeyim :/ Genişletmek için tıkla... Kardeşinizin yaşı küçükse bir şeyleri öğretmeniz lazım bence. Bu tür oyunlarda hile açmaya çalışan kitle yarıdan çok ihtimal ile küçük yaş kitlesi oluyor. Bu yüzden kendi bilgisayarımı kardeşime kullandırtmıyorum.
E Ebrar Betül Zeptopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Ağustos 2021 #15 UserHakan dedi: Windows arama kısmına CMD yazın ve karşınıza çıkan komut satırı programına tıklayın. Ipconfig /flushdns Ipconfig /release Ipconfig /renew Sırası ile bir dener misin? Genişletmek için tıkla... Komutlar için teşekkürler, aynı hatayı alıyordum ve kodları girdikten sonra oyun açıldı. Artı 0 Eksi
UserHakan dedi: Windows arama kısmına CMD yazın ve karşınıza çıkan komut satırı programına tıklayın. Ipconfig /flushdns Ipconfig /release Ipconfig /renew Sırası ile bir dener misin? Genişletmek için tıkla... Komutlar için teşekkürler, aynı hatayı alıyordum ve kodları girdikten sonra oyun açıldı.