Valorant oyunundan dava yenir mi?

Umutttt11

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle oyun başlarken biri silahımı çalıp zorbaladı. Sonra bende argo konuştum, sonra 3 kişi beni oyunda zorbaladı ve küfür etti. Ben de dayanamayıp ettim. Çocuk Instagram ve numarasını chate yazdı ve CİMER'e atacağım dedi ama ben zannetmiyorum çünkü ondan sonra kendisi küfür edip dalaştı fakat ss alıp dava açar mı? Ben kayıt alamadım ama o da bana küfür etti, sizce?

En az 100 yıl yatarsın! kanka. 2012 den beridir lol oynuyorum karşılıklı atışmalar ve küfürler döndü hepsi savcılığa şikayette bulundu şu an hapisten yazıyorum 😂

Kısacası kurumlar bu tarz şeylerle uğraşmaz aşırı büyük büyük tehditler ve ölüm gibi şeyler yoksa.

Her gün saçma rageler geçiriyorum. Aynı şekilde takımdakilerdende rage bait yiyorum. Şimdiye müebbetimiz çıkmıştı öyle olsaydı.

Madem korkudan buraya yazacak hale geldin, neden oyunda argo konuştun? Bırak diğerleri ne diyorsa desin, Mute tuşu yok mu oyunda? Basacaksın ona keyfine bakacaksın. Ya da korkutma amaçlı argo konuşmadan sen onlara şikayet ederim tarzı şeyler söyleyeceksin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı