Çözüldü Valorant paket kaybı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sharlessz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi günler dilerim. Valorant oyununda packet loss sorunu yaşıyorum ancak diğer oyunlarda böyle bir sorun yaşamıyorum. Aniden packet Loss'um %10'lara yükseliyor ve bir hayli keyif kaçırıyor, internetim 50 Mbps ve Wi-Fi aracılığıyla bağlanıyorum (Ethernet ile bağlanma şansım yok şu anlık maalesef.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Valorant ayarlarında internetle alakalı bir ayar var (azami-orta-asgari diye ilerliyordu sanırım), bu seçeneklerden hangisi seçili? Ayrıca diğer seçenekleri uygulayarak oynamayı deneyin.
Valorant ayarlarında internetle alakalı bir ayar var (azami-orta-asgari diye ilerliyordu sanırım), bu seçeneklerden hangisi seçili? Ayrıca diğer seçenekleri uygulayarak oynamayı deneyin.
"Network buffering" adlı ayar minimum düzeyde seçili hocam, en kısa sürede deneyeceğim.

Hocam ayarı "Maximum" olarak değiştirdiğimden beri herhangi bir sorun yaşamıyorum. Sanırım onunla ilgiliymiş, çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
2025 Haziran Güncelleme;

Aynı sorunu ben de yaşıyordum, forumda araştırdım ve bu konuya geldim.
"Network buffering" Türkçe karşılığı "Ağ Ara Belleği" ayarını "Azami" yapınca oyundaki takılmalar geçiyor.
Bu ayarda "Asgari" seçiliyken FPS düşmesi giriyormuş gibi, duvara çarpıyor gibi bir sorun oluyor. Ağ geçikmesi de % 3 ile 10 arası geziyor.

Ben de Wi-Fi üstünden bağlanıyorum ama yine de bir ethetnet kablosu alıp kabloludan bağlanmak lazım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı