Merhaba, Valorant oynarken pingim 20 sabit olmasina ragmen yaklasik 5 dakikada bir 1000'e firlayip geri dusuyor. Ben de bu videoyu buldum. Ise yarar mi sizce?
Ethernet kablosuyla baglaniyorum hocam.Ben çok basit yöntemler deniyorum, şahsen bu gibi videolara itibar etmiyorum. Mesela modeminize yakın durmak, modemini anteni varsa bir teneke kola şişesini yarıp antene takma vb. şeyler yapıyorum ve cidden işe yarıyor.
Internetim ADSL. Yukarida belirttigim gibi 20 ping sabit alirken bi anda 1000'e firliyor sonra 10 saniye gecmeden 20'ye tekrar dusuyor.Pingle alakalı nasıl bir sorun yaşıyorsun? Anlık yükselme sorunu mu var yoksa 100 150 sabit pingin falan mı var? Ayrıca internetin ADSL mi yoksa VDSL mi?
ADSL'de fırlama durumunu yaşaman çok normal. Çözümü VDSL veya fiber geçmek. 5-10 ping düşürmen bir işe yaramaz önemli olan 100 ping olsa da stabil bir ping olması.Internetim ADSL. Yukarida belirttigim gibi 20 ping sabit alirken bi anda 1000'e firliyor sonra 10 saniye gecmeden 20'ye tekrar dusuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.