Valorant points sadece Türkiye sunucularında geçerlidir ne demek?

aliihsan2312

Hectopat
Daha fazla  
Valorant points satın alacağım fakat bazı sitelerde sadece TR sunucularında geçerlidir diye bir uyarı var, bu ne demek bilen var mı?

Valorant points satın alacağım fakat bazı sitelerde sadece TR sunucularında geçerlidir diye bir uyarı var, bu ne demek bilen var mı?

Hocam bu açıklama tam olarak şunu ifade ediyor. Eğer hesabın TR serverında ise yani sunucu seçme ekranında İstanbul sunucusunu görüyorsan alacağın VP'de ona göre verilir. Yani eu sunucusunda oynayan birisi TR serveri için oluşturulan koddan yararlanamaz. Aynı şekilde kod aldığında kodun en başında büyük harflerle TR yazar. Bu da kodun TR sunucusu için verildiğini gösterir. Size tavsiyem hesabınızın bölgesi TR ise kod alırken "TR sunucularında geçerlidir" yazan yerden alın. Ama dediğim gibi eğer TR değilse hesabınızın sunucusunu öğrenip ona göre VP almanız en doğrusu olur.
Not: Eğer çözüme erdirdiysem lütfen çözüm olarak işaretleyin

Teşekkürler konuyu nasıl çözüldü olarak yapacağım söyler misiniz?

Hocam burada bizim yazdığımız cevabın en sağında yuvarlak içinde tik var. Çözümü bu tike tıklayarak verirsiniz. Kim çözümü söylediyse onun yorumunun sağındaki tike tıklayın. Fakat diğer arkadaşlarda söylemiş çözümü dilediğiniz birine verebilirsiniz.

İlginiz için teşekkürler fakat ben o işareti göremedim elinizde örnek bir fotoğraf varsa atabilir misiniz ?

Cahilliğimi mazur görün ama TR sunucuda geçerlidir yazan kodu aldık hesaba işlettik sonra gittik skin aldık. Diğer sunucularda oynarken herhangi bi aksama olmuyor değil mi? skin kullanamama vb.

Cahilliğimi mazur görün ama TR sunucuda geçerlidir yazan kodu aldık hesaba işlettik sonra gittik skin aldık. Diğer sunucularda oynarken herhangi bir aksama olmuyor değil mi? Skin kullanamama vb.

Hayır dostum böyle bir mevzu yok. Aldığın skini istediğin serverda kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…