Valorant port ayarı nasıl olmalı?

İşletim sistemi
Windows 11

bertony

Hectopat
Valorant'ın kendi sitesinde port ayarını gösteren bir yazı bırakmışlar fakat Riot Vanguard tcp 8443 değerini girin diyor.
Benim modemimde değer girilirken 4 adet değer girilen yer var.
Bu ayarları Superonline modemde yapan varsa ekran resmini atabilir mi?

1658206149207.png

Yani burada sadece 4 haneli olan portları nasıl ben modeme aktarabileceğim?
Paket kaybım çok yüksek.
Oyun içinde paket kaybı 0 desede %100 paket kaybı alıyorum Superonline fiber ile.

1658206205951.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sana gelen internet CG-Nat ise port açmanın hiçbir etkisi olmayacak.

Para vermeden statik ip oluşturulamaz mı?Bence oluşturulabilirde öğrenmek lazım diye düşünüyorum.
Bak şimdi statik IP olarak demek istediğim şey modem reslesende IP'nin değişmemesi. Örnek veriyorum 178.15.235.69 numaralı bir IP adresin var diyelim. Eğer CG-NAT kullanıyorsan her modem resleyişinde bu IP değişeceği için statik ip imkansız.

Dediğim gibi ya para vereceksin ya da desteğe yaz ben statik ip istiyorum diye.

Bak şimdi statik IP olarak demek istediğim şey modem reslesende IP'nin değişmemesi. Örnek veriyorum 178.15.235.69 numaralı bir IP adresin var diyelim. Eğer CG-NAT kullanıyorsan her modem resleyişinde bu IP değişeceği için statik ip imkansız.

Dediğim gibi ya para vereceksin ya da desteğe yaz ben statik ip istiyorum diye.
Hocam ben biraz araştırdım da önce bilgisayarı sabit pinge ayarladıktan sonra port ayarlarını girersek olabilir gibi birşeyler yazıyor.
Bu şekilde olmazmı?
Olsa bile portların çalışıp çalışmadığını nasıl test ederim bunu bilmiyorum.

Hocam ben biraz araştırdım da önce bilgisayarı sabit pinge ayarladıktan sonra port ayarlarını girersek olabilir gibi birşeyler yazıyor.
Bu şekilde olmazmı?
Olsa bile portların çalışıp çalışmadığını nasıl test ederim bunu bilmiyorum.
Google'a port checker yazıp herhangi bir siteden bakabilirsin. Ama o portun aktif olarak bir uygulama tarafından kullanıyor olması lazım bilgisayarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı