topraklantz Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Temmuz 2023 #1 Valorant'ta Premier etkınlıgı ıcın arkadas arıyoruz. 12 yas uzerı. Mıkrafonu olan. En az Silver 1 Saygılı. Toxic olmayan. Aımıne guvenenler yazsın. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2023
Valorant'ta Premier etkınlıgı ıcın arkadas arıyoruz. 12 yas uzerı. Mıkrafonu olan. En az Silver 1 Saygılı. Toxic olmayan. Aımıne guvenenler yazsın.
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.875 Makaleler 1 Çözümler 10 17 Temmuz 2023 #2 topraklantz dedi: Valorant'ta Premier etkınlıgı ıcın arkadas arıyoruz. 12 yas uzerı. Mıkrafonu olan. En az Silver 1 Saygılı. Toxic olmayan. Aımıne guvenenler yazsın. Genişletmek için tıkla... Premier değil de normle gelirim hocam yaş da uyuyor ama aim süper değil. bide rankım yok ranklı giremiyorum botum.
topraklantz dedi: Valorant'ta Premier etkınlıgı ıcın arkadas arıyoruz. 12 yas uzerı. Mıkrafonu olan. En az Silver 1 Saygılı. Toxic olmayan. Aımıne guvenenler yazsın. Genişletmek için tıkla... Premier değil de normle gelirim hocam yaş da uyuyor ama aim süper değil. bide rankım yok ranklı giremiyorum botum.
TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 17 Temmuz 2023 #3 topraklantz dedi: Valorant'ta Premier etkınlıgı ıcın arkadas arıyoruz. 12 yas uzerı. Mıkrafonu olan. En az Silver 1 Saygılı. Toxic olmayan. Aımıne guvenenler yazsın. Genişletmek için tıkla... Aimine güvenen birisi nasıl en az Silver 1 olacakki ben anlamadım bir tutarsızlık var.
topraklantz dedi: Valorant'ta Premier etkınlıgı ıcın arkadas arıyoruz. 12 yas uzerı. Mıkrafonu olan. En az Silver 1 Saygılı. Toxic olmayan. Aımıne guvenenler yazsın. Genişletmek için tıkla... Aimine güvenen birisi nasıl en az Silver 1 olacakki ben anlamadım bir tutarsızlık var.
KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 7 Eylül 2023 #4 TR-whovian dedi: Aimine güvenen birisi nasıl en az Silver 1 olacakki ben anlamadım bir tutarsızlık var. Genişletmek için tıkla... Aimi gümüşten 1 tık üstü olan demek sanırım.
TR-whovian dedi: Aimine güvenen birisi nasıl en az Silver 1 olacakki ben anlamadım bir tutarsızlık var. Genişletmek için tıkla... Aimi gümüşten 1 tık üstü olan demek sanırım.
topraklantz Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Eylül 2023 #5 TR-whovian dedi: Aimine güvenen birisi nasıl en az Silver 1 olacakki ben anlamadım bir tutarsızlık var. Genişletmek için tıkla... Şunu demek istemiştim arkadaş gelipte 2 v 1 kaldı ay ben güvenmiyorum kendıme gidip kacmasın spectre save atmasın anlamında 502065 dedi: Premier değil de normle gelirim hocam yaş da uyuyor ama aim süper değil. bide rankım yok ranklı giremiyorum botum. Genişletmek için tıkla... dc topraklant_ bekliyorum
TR-whovian dedi: Aimine güvenen birisi nasıl en az Silver 1 olacakki ben anlamadım bir tutarsızlık var. Genişletmek için tıkla... Şunu demek istemiştim arkadaş gelipte 2 v 1 kaldı ay ben güvenmiyorum kendıme gidip kacmasın spectre save atmasın anlamında 502065 dedi: Premier değil de normle gelirim hocam yaş da uyuyor ama aim süper değil. bide rankım yok ranklı giremiyorum botum. Genişletmek için tıkla... dc topraklant_ bekliyorum