Valorant pusma hastalığı

Sıkıntı yok oyunun kitlesi bana göre çok ama çok iğrenç bir kitle sadece.
1-2 ay deneyimledim ve bugün sildim.Sizlere iyi oyunlar."Taktik" olayını pusmakla bağdaştıran arkadaşlar size de iyi oyunlar :) Gidip arada gerçek maçlar izleyin turnuvaları takip edin taktik nedir öğrenmiş olursunuz.
Ha doğrudur, competitive fps oyunlarının tamamı b*tan kitleler. En son ne zaman oynadım hatırlamıyorum. Gidin indie oyunlara falan bakın ne bileyim masaüstü roleplay yapın boş oyunlara bu kadar saat vermek aptallık gibi geliyor bana. (Zamanında profesyonel olarak competitive fps oynadığı ve binlerce saat oynadığı için pişman olan bir hıyardan duyuyorsunuz bunu.)
 
@Alp96 madem taktik değil adam seni nasıl öldürüyor ve avantaj sağlıyor? Bir de gelmiş yok e spor falan diyorsun, eğer seni sürekli öldürüyorsa onun taktiği senden üstün demektir. 30 saniye mantıklı düşünsen anlarsın.
 
Pusarak oynamanın eziklik veya başka bir şey ile alakası yok. Pusan adama ölmek istemiyorsan daha dikkatli oynamalısın. Oynadığımız oyun Valorant, bu oyunda her karakter farklı özelliklere sahip. Takım arkadaşların Sova'nın görüş oku veya Drone'u ile info alabilir ya da Skye'ın Garip Kont'unu veya Flash özelliğini kullanabilir.
 
Belki de ben kendimi iyi ifade edemedim;
Ben adamlar her el deli gibi rush atsın direkt bam güm oynasın derdinde değilim.
Öyle adamlar var ki 13 el boyunca ne bir çatışmaya giriyor ne takıma destek sağlıyor.
Adamlar side'a girmiş aralarından biri hala kendi base'inde düşman bekliyor gelse de kessem diye.
Ben 6 yıl cs oynamış kimseyim belki de o yüzden bu hareketler bana çok tilt edici geliyor.
Elbette herkes zevk aldığı şekilde oynamalı oyunu.Ayrıca bu linç girişimi niye ? Bir şey paylaşmaya kalkıyorum adamlar utanmasa hakaret edecek yazık :)
 

Geri
Yukarı