Kurulumu vs. yaptım. Driverları düzgünce kurdum. Sonrasında Valorant'ı açtım fakat FPS'im yerlerde sürünüyordu. 120-130 FPS arası gidip geliyordu. Silah ateşlemeye ve yetenek kullanmaya başladığımda FPS 80-90 değerlerine düşüyordu. Tüm oyun modlarında ve poligonda. Sonra Custom Game kurdum. Orada FPS'im 300+'dı. Daha sonrasında düşündüm sorun neden olabilir ve MSI Afterburner kurup oyun içi değerlerimi kontrol ettim. Custom Game harici her yerde ekran kartı kullanımım maksimum %15'i görüyordu. Fakat Custom Game de tek başıma iken %30+'ları görmeye başladı. Sorunu Riot'a bilet atarak gönderdim. Geri dönüşü olarak DDU ile güvenli modda driverları silip sonra tekrardan kurmamı istediler fakat bu sorunu çözmedi. Eğer yakın zamanda bu sorunun aynısını yaşayan ve çözebilmiş olan bir arkadaş varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Not: Bir çok insan sorun Valorant'a gelmiş olan son Patch'den sonra olduğunu söyledi fakat bilgisayarım patch öncesi elimde olmadığı için bir bilgi birikimine sahip değilim. Diğer oyunlarda FPS sorunu yaşamıyorum. CS:GO 500+, Forza Horizon 4 170+, CoD Warzone 180+.