love1 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 497 Çözümler 4 29 Nisan 2025 #1 Oyunu yeni indirdim açtım arkadas ekleme yeri ve chat yerinde service unable diyor. Nasıl duzeltebilirim? GoodbyeDPI kullanıyorum.
Oyunu yeni indirdim açtım arkadas ekleme yeri ve chat yerinde service unable diyor. Nasıl duzeltebilirim? GoodbyeDPI kullanıyorum.
Kaan Güneş00 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 550 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #2 love1 dedi: Oyunu yeni indirdim açtım arkadas ekleme yeri ve chat yerinde service unable diyor. Nasıl duzeltebilirim? GoodbyeDPI kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu yönetici olarak başlatın. Eğer çalışmazsa , Anakart üreticinizin sitesinden en güncel internet driverini indirin. Şuanki driverleri aygıt yöneticisinden silin ve kaldırın. Artı 0 Eksi
love1 dedi: Oyunu yeni indirdim açtım arkadas ekleme yeri ve chat yerinde service unable diyor. Nasıl duzeltebilirim? GoodbyeDPI kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu yönetici olarak başlatın. Eğer çalışmazsa , Anakart üreticinizin sitesinden en güncel internet driverini indirin. Şuanki driverleri aygıt yöneticisinden silin ve kaldırın.