mrramen Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 446 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üni. Öğrencisi 23 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Valorant'ı bilgisayardan kaldırmak istiyorum ancak Denetim Masası üzerinden kaldır dediğim zaman hiçbir işlem gerçekleşmiyor. Silinmiyor da. Bunu nasıl düzeltebilirim? İşletim sistemim Windows 10.
Arkadaşlar merhaba. Valorant'ı bilgisayardan kaldırmak istiyorum ancak Denetim Masası üzerinden kaldır dediğim zaman hiçbir işlem gerçekleşmiyor. Silinmiyor da. Bunu nasıl düzeltebilirim? İşletim sistemim Windows 10.
Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 6 23 Haziran 2023 #2 Kurtulamazsın. Sonsuz toksikliğe ebedi olarak mahkum kalacaksın! (!) Riot İstemcisi üzerinden kaldırmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Kurtulamazsın. Sonsuz toksikliğe ebedi olarak mahkum kalacaksın! (!) Riot İstemcisi üzerinden kaldırmayı denediniz mi?
SencanGariest41 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 508 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 23 Haziran 2023 #3 Riot Games'in kurulu olduğu dizinden kaldırmayı deneyin Artı 1 Eksi
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.058 Çözümler 47 Yer Mersin 23 Haziran 2023 #4 Vanguard arkada çalışıyor olmasın? Artı 1 Eksi Çözüm
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 23 Haziran 2023 #5 Yeniden başlat bilgisayarı tekrar sil Denetim Masası'ndan olmazsa C disk girin riotgames içine girin Valorant silin. Artı 0 Eksi
Yeniden başlat bilgisayarı tekrar sil Denetim Masası'ndan olmazsa C disk girin riotgames içine girin Valorant silin.
KS KS mrramen Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 446 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üni. Öğrencisi 23 Haziran 2023 #6 Emrecngz dedi: Vanguard arkada çalışıyor olmasın? Genişletmek için tıkla... Şimdi kontrol ettim. Riot Launcher'ının arkada çalışmasını durdurdum ve Vanguard'ı durdurdum. Böylece sorun halloldu. Cevaplayan herkese teşekkürler. Artı 0 Eksi
Emrecngz dedi: Vanguard arkada çalışıyor olmasın? Genişletmek için tıkla... Şimdi kontrol ettim. Riot Launcher'ının arkada çalışmasını durdurdum ve Vanguard'ı durdurdum. Böylece sorun halloldu. Cevaplayan herkese teşekkürler.
Ardao1 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 4060 16 GB RAM 1 TB SSD Hp Victus 16 Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #7 562410 dedi: Yeniden başlat bilgisayarı tekrar sil Denetim Masası'ndan olmazsa C disk girin riotgames içine girin Valorant silin. Genişletmek için tıkla... Kral çok teşekkürler çok büyük dertten kurtardın beni. Artı 0 Eksi
562410 dedi: Yeniden başlat bilgisayarı tekrar sil Denetim Masası'ndan olmazsa C disk girin riotgames içine girin Valorant silin. Genişletmek için tıkla... Kral çok teşekkürler çok büyük dertten kurtardın beni.