Çözüldü Valorant silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1Beyefendi

Centipat
Ben galiba ilk önce Riot uygulamasını silmeye çalıştım. Dosyalarını hep sildim. Valorant da listeden kalktı. Fakat hala yer kaplıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.

Valorant'ın sitesinden Valorant istemcisini indirin sonra oyunu indirmeye başlayın 1-2 dakika insin sonra durdurun Denetim Masası'ndan silin.

Başlat > kaldır kısmından kaldırmaya çalıştın değil mi?

App datadan Riot ve Valorant yazan her şeyi sildim tek tek. 40 GB yer açıldı hepsi gitmiş midir?

Ayarlara girin oradan program ekle veya kaldır kısmına girin. Oradan Valorant'ı bulup kaldırın.

Orada gözükmüyor. Üste yazdığım gibi silindi mi emin değilim

Denetim Masası'ndan kaldır o da olmazsa kurulum yaptığın yere gidip elinle kendin sil dosyaları.

Tek tek sildim. Denetimde gözükmüyor

Valorant'ın sitesinden Valorant istemcisini indirin sonra oyunu indirmeye başlayın 1-2 dakika insin sonra durdurun Denetim Masası'ndan silin.

Hocam gerek var mı o kadar zahmete?

Ayarlara girin oradan program ekle veya kaldır kısmına girin. Oradan Valorant'ı bulup kaldırın.

Olmuyor diye tek tek sildim işte.

App datadan Riot ve Valorant yazan her şeyi sildim tek tek. 40 GB yer açıldı hepsi gitmiş midir?

Orada gözükmüyor. Üste yazdığım gibi silindi mi emin değilim.

Tek tek sildim. Denetimde gözükmüyor.

Gitmiştir hocam 40GB yer açıldıysa. Eğer program ekle veya kaldırdan da gitmişse silinmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Orada gözükmüyor. Üste yazdığım gibi silindi mi emin değilim

Tek tek sildim. Denetimde gözükmüyor

O zaman pcyi resetlersen yer kaplamıyor olarak gözükmesi lazım denesene bi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı