1Beyefendi
Centipat
Ben galiba ilk önce Riot uygulamasını silmeye çalıştım. Dosyalarını hep sildim. Valorant da listeden kalktı. Fakat hala yer kaplıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Denetim masasından kaldır o da olmazsa kurulum yaptığın yere gidip elinle kendin sil dosyaları.Ben galiba ilk önce Riot uygulamasını silmeye çalıştım. Dosyalarını hep sildim. Valorant da listeden kalktı. Fakat hala yer kaplıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Ben galiba ilk önce Riot uygulamasını silmeye çalıştım. Dosyalarını hep sildim. Valorant da listeden kalktı. Fakat hala yer kaplıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Başlat > kaldır kısmından kaldırmaya çalıştın değil mi?
Ayarlara girin oradan program ekle veya kaldır kısmına girin. Oradan Valorant'ı bulup kaldırın.
Denetim Masası'ndan kaldır o da olmazsa kurulum yaptığın yere gidip elinle kendin sil dosyaları.
Valorant'ın sitesinden Valorant istemcisini indirin sonra oyunu indirmeye başlayın 1-2 dakika insin sonra durdurun Denetim Masası'ndan silin.
Ayarlara girin oradan program ekle veya kaldır kısmına girin. Oradan Valorant'ı bulup kaldırın.
App datadan Riot ve Valorant yazan her şeyi sildim tek tek. 40 GB yer açıldı hepsi gitmiş midir?
Orada gözükmüyor. Üste yazdığım gibi silindi mi emin değilim.
Tek tek sildim. Denetimde gözükmüyor.
Hocam gerek var mı o kadar zahmete?
Olmuyor diye tek tek sildim işte.
O zaman pcyi resetlersen yer kaplamıyor olarak gözükmesi lazım denesene biApp datadan Riot ve Valorant yazan her şeyi sildim tek tek. 40 GB yer açıldı hepsi gitmiş midir?
Orada gözükmüyor. Üste yazdığım gibi silindi mi emin değilim
Tek tek sildim. Denetimde gözükmüyor
Olmuyor diye tek tek sildim işte.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.