Çözüldü Valorant "Sistemi yeniden başlat" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ErenD123

Hectopat
Daha fazla  
Sistemi yeniden başlat hatası veriyor sürekli. Birkaç kez başlattım ama çözülmedi. Vanguard'ı sildim yükledim yine olmadı. Oyunu yeni yükledim silmeyi denemedim o yüzden.

Ekran Alıntısı.JPG

Çözüm
1.)bu bilgilere bakarsak bilgisayarınız Secure Boot desteği bulunmuyor.
2.)size atılan linke bakmanızı öneririm.
3.)eğer sorun düzelmezse Valorant destek hattıyla konuşun Valorant sunucusundan kaynaklı bir hata bulundurabilir.
4.)bilgisayarınızın sisteminden kaynaklanabilir bilgisayarınızın sürücülerini kontrol edin.
5.)internetinizi kontrol edin.
6.)bilgisayarınızı format atın ve tekrar bakın.

Son çare garanti düzeltir ama bilgisayarı format atmak istemiyorsanız diğer yöntemleri denemelisiniz.

Hizmetler kısmında vgc diye bir şey varmış onun ayarlarından elle olan ayarı otomatiğe alınca düzeldi.
Bios secure boot aktif mi?
Aktif ise Riot'u yönetici olarak başlatıp dener misiniz?

Bilgisayarınız tamamen kapalıyken bilgisayarı açma tuşuna basın ve hemen F2 tuşuna basın eğer bilgisayar ekranı vermezse F12 veya delete tuşu olabilir.
(Tuşa durmadan hızlıca basıp bırakmalısınız) buna gelince BIOS ekranı sizi karşılayacaktır. Herkesin BIOS stili farklıdır mümkünse bu ekrana gelince fotoğrafını atabilir misiniz?
Eğer atamıyorsanız Advanced kısmına gelin karşınıza UEFI boot ve Secure Boot yazacaktır Secure Boot'a seçili gelin ve entera basın orada enable ise alta inin ve disable yapın ve F10 tuşuna basıp enterlayın bilgisayarınız açılacaktır hatanın düzelip düzenlediğine bakın.

Eğer sorun düzelmediyse buna bakın.

Bilgisayarınız tamamen kapalıyken bilgisayarı açma tuşuna basın ve hemen F2 tuşuna basın eğer bilgisayar ekranı vermezse F12 veya delete tuşu olabilir.
(Tuşa durmadan hızlıca basıp bırakmalısınız) buna gelince BIOS ekranı sizi karşılayacaktır. Herkesin BIOS stili farklıdır mümkünse bu ekrana gelince fotoğrafını atabilir misiniz?
Eğer atamıyorsanız Advanced kısmına gelin karşınıza UEFI boot ve Secure Boot yazacaktır Secure Boot'a seçili gelin ve entera basın orada enable ise alta inin ve disable yapın ve F10 tuşuna basıp enterlayın bilgisayarınız açılacaktır hatanın düzelip düzenlediğine bakın.

Eğer sorun düzelmediyse buna bakın.

Bahsettiğin Advanced yerine girdim daha sonra ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• 20230111_194000.jpg
    20230111_194000.jpg
    213,1 KB · Görüntüleme: 224
  • 20230111_194010.jpg
    20230111_194010.jpg
    322,9 KB · Görüntüleme: 200
Son düzenleyen: Moderatör:
1.) Bu bilgilere bakarsak bilgisayarınız Secure Boot desteği bulunmuyor.
2.) Size atılan linke bakmanızı öneririm
3.) Eğer sorun düzelmezse Valorant destek hattıyla konuşun Valorant sunucusundan kaynaklı bir hata bulundurabilir.
4.) Bilgisayarınızın sisteminden kaynaklanabilir bilgisayarınızın sürücülerini kontrol edin.
5.) İnternetinizi kontrol edin.
6.) Bilgisayarınızı format atın ve tekrar bakın.

Son çare garanti düzeltir ama bilgisayarı format atmak istemiyorsanız diğer yöntemleri denemelisiniz.

1.)bu bilgilere bakarsak bilgisayarınız Secure Boot desteği bulunmuyor.
2.)size atılan linke bakmanızı öneririm.
3.)eğer sorun düzelmezse Valorant destek hattıyla konuşun Valorant sunucusundan kaynaklı bir hata bulundurabilir.
4.)bilgisayarınızın sisteminden kaynaklanabilir bilgisayarınızın sürücülerini kontrol edin.
5.)internetinizi kontrol edin.
6.)bilgisayarınızı format atın ve tekrar bakın.

Hizmetler kısmında vgc diye bir şey varmış onun ayarlarından elle olan ayarı otomatiğe alınca düzeldi.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı