Çözüldü Valorant siyah ekran oluyor ve hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yeni laptop aldım. İlk defa oyun çalıştıracaktım fakat bu hatayı alıyorum:

Ya böyle oluyor ya da siyah ekran.

Çözüm
Diğer oyunlarda nasıl durum? Sadece valoranttaysa belki sil-kur yaparsın bir şeyler yaparsın da tüm oyunlardaysa durum farklı. Ayrıca gerekli C++ visualsları kurdun mu?
Merhabalar hocam güncelleme yok gösteriyordu Windows'u güncelleştirince düzeldi teşekkür ederim.
3050 6GB ekran kartım.
Diğer oyunlarda durum nasıl peki ? Beklenildiği gibi mi? Bu arada oyunu laptop Şarjda iken açmayı dene.Oyun laptopları şarjda değilken 30FPS ye kitliyor belki bazıları başka bir şey yapıyordur bilmiyorum ama dene yani.

Diğer oyunlarda nasıl durum? Sadece valoranttaysa belki sil-kur yaparsın bir şeyler yaparsın da tüm oyunlardaysa durum farklı. Ayrıca gerekli C++ visualsları kurdun mu?
Merhabalar hocam güncelleme yok gösteriyordu Windows'u güncelleştirince düzeldi teşekkür ederim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…