Valorant spray nasıl geliştirilir?

Arkadaşlar, cidden soruya cevabı olmayanlar yazmasın bende bildirimi bişey sanıyom. Boş tartışmalar yapmayın. Lütfen.
CTRL alışkanlığınızı unutun. Her fırsatta sprey atmayın. Uzak ve orta mesafede 3'erli 4'erli atış yapın. One tap denemenin de aiminize fazlasıyla yardımı dokunur. Valorant ve diğer rekabetçi oyunlar oynarak gelişiyor.

Arkadaşlar merhaba. Direkt konuya gireceğim. Rank'ım altın. Yüksek değil. Ama (özellikle DM'de) adam gördüm mü hemen CTRL basıp adama spray atmaya çalışıyorum. Hem CTRL alışkanlığı ve hemen spray atma alışkanlığı var. CTRL sorunu çözülür ama spray bana göre zor. Sorularım şunlar.
Hangi mesafeden spray atmalıyız?
Valorant'ın spray i değişik biraz nasıl kendimi gelişirebilirim? Özellikle orta mesafelerde. CTRL basmayınca Spray'i zerre kontrol edemiyorum. Silah havaya uçuyor. CTRL basınca hemen HS yiyorum. Bilgili kisiler cevap verirse mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Gamepass alıcaksın sonra t'ye basınca spray atıcak.

Gamepass alıcaksın sonra t'ye basınca spray atıcak.
images.jpeg-2.jpg

Ctrl hiç kullanmamak en iyisi mi? Yoksa peek atarken basmalımıyız?
CTRL alışkanlığı bende de var. Ayakta durup A ve D ile gir-çık peek yapmak daha faydalı. Çünkü Valorant'ta mermi yiyince çok yavaş hareket ediyorsunuz o yüzden oturmamak daha mantıklı. Ama belirli spotlarda kendini gizlemek için eğilmelisin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı