Valorant sürekli oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 11

PiknikTüpü54

Centipat
Daha fazla  
RAM
8,00 GB
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-8250U CPU @ 1.60GHz 1.80 GH
Daha önce bu bilgisayara hiç Valorant indirip kurmadım, denemek için indireyim dedim ama oyunu oynayamıyorum. Oynaya bastıktan bir süre sonra hiçbir şey olmadan oyna ekranına geri atıyor. Bir kere silip yükledim ama sonuç değişmedi.

İlk sefer açmıştım ancak bu sefer yine aynı şeyle karşılaştım.

Vgc yi açıp kapatıyorum ama aynı şey oluyor.
Hocam Windows'da arama kısmına hizmetler yazın, gelen ekranda "vgc" yazan hizmete sağ tıklayıp özellikler kısmından "başlangıç türü" ayarını otomatik olarak değiştirin. Anladığım kadarıyla Vanguard başlangıçta çalışmadığı için böyle bir sorun yaşıyorsunuz.

Hocam Windows'ta arama kısmına hizmetler yazın, gelen ekranda "vgc" yazan hizmete sağ tıklayıp özellikler kısmından "başlangıç türü" ayarını otomatik olarak değiştirin. Anladığım kadarıyla Vanguard başlangıçta çalışmadığı için böyle bir sorun yaşıyorsunuz.

Aynı şeyle karşılaştım maalesef.

Hocam Windows'ta arama kısmına hizmetler yazın, gelen ekranda "vgc" yazan hizmete sağ tıklayıp özellikler kısmından "başlangıç türü" ayarını otomatik olarak değiştirin. Anladığım kadarıyla Vanguard başlangıçta çalışmadığı için böyle bir sorun yaşıyorsunuz.

Bir dakika siz bunu yaptıktan sonra PC'yi açıp kapatmamı mı söylüyorsunuz?

Son düzenleme:
Kardeşim servislerle alakalı değişiklikler bilgisayar yeniden başlatılmadan uygulanmayacaktır. Tabii ki de ayarı yaptıktan sonra yeniden başlatmanız lazım. 🤡🤡🤡

Şimdi anladım, vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler deneyeceğim.

Kardeşim servislerle alakalı değişiklikler bilgisayar yeniden başlatılmadan uygulanmayacaktır. Tabii ki de ayarı yaptıktan sonra yeniden başlatmanız lazım. 🤡🤡🤡

İşe yaramadı maalesef.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı