Valorant sürekli oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Betaya katılım hakkı kazandıktan sonra oyunu yükledim ve alıştırmayı bitirdim. Alıştırma bittikten sonra derecesi bir maç girdim ve beni hiçbir kod veya hata vermeden oyundan attı acil yardım lütfen. Oyunu silip yüklemeyi denedim ama olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
UYGULAYIN OLMAZSA OLMAZ arkada ram yiyor win defender bend eoldu deneyin

Selamlar ben Valorant'ı betadan beri oynuyorum ancak ilk başlarda oyundan atmıyordu beta bittikten sonra hata vermeden sürekli atıyor, zevki olmuyor. Ne yapabilir? İlk atışta kendi kendine tekrar giriyor. 2. 3. atışta güncelleyip giriyor. Yardım ederseniz iyi olur.

Beyler kısmen çözümünü buldum çözümü çok basit. CPU, RAM, GPU vb. sıcaklık, kullanımı vb. ölçen programları bilgisayarınızdan tamamen kaldırın. Oyun açılırken ASLA ve ASLA ALT + TAB atmayın. Oyun yazma, okuma ve işleme konusunda hassas olduğu için örneğin oyun açılırken arkada CPU veya Disk kullanan yazılım varsa açıldıktan sonra oyun içerisinde bir paket yüklenirken başka programlar Disk ve CPU kullandığı için yanlış okuyup veya yanlış işleyip oyun esnasında en başta okuduğu şeyi kısayolla açmak isterken yazım veya işleme hatası olduğu için oyun kapanabiliyor buna dikkat edin. SSD'niz varsa oyunu SSD'ye kurun yok ise oyun açılırken arkaplanda disk kullanan uygulamayı az tutmaya dikkat edin. Oyuna girmeden önce; (Sadece W10 için anlatıyorum) Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Güvenliği > Virüs ve tehdit koruması > Virüs ve tehdit koruması ayarları > Ayarları Yönet > Gerçek Zamanlı Koruma > Kapalı durumuna getirdikten sonra oyuna girin. Peki, neden Gerçek Zamanlı Korumayı kapatıyoruz? Cevabı, oyun açılırken Gerçek Zamanlı Koruma aniden ram, cpu ve disk kullanımı yükseldiği için bu yükseltiye sebep olan programı inceleyip, disk, cpu ve ufakda olsa ram kullanımına sebep oluyor bu da oyun açılırken %99 CPU kullanımına sebep oluyor, oyunun dosyaları işlenirken Valorant hassas olduğu için yanlış yazma, okuma problemleri olabiliyor. Biraz araştırıp farkettiyseniz, güçlü CPU'ya sahip donanımlarda çökme, donma problemleri meydana gelmiyor. Bu anlatttıklarım kesin çözüm değildir. En basiti olarak, SSD'niz varsa oyunu hemen silip, SSD'ye kurmanız ve CPU'nuzu yükseltmeniz şayet olmuyorsa üstte anlattığım çözümleri uygulayabilirsiniz. Herkese iyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı