Valorant sürekli oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Betaya katılım hakkı kazandıktan sonra oyunu yükledim ve alıştırmayı bitirdim. Alıştırma bittikten sonra derecesi bir maç girdim ve beni hiçbir kod veya hata vermeden oyundan attı acil yardım lütfen. Oyunu silip yüklemeyi denedim ama olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Betaya katılım hakkı kazandıktan sonra oyunu yükledim ve alıştırmayı bitirdim. Alıştırma bittikten sonra derecesi bir maç girdim ve beni hiçbir kod veya hata vermeden oyundan attı acil yardım lütfen. Oyunu silip yüklemeyi denedim ama olmadı.

Sistem özellikleriniz nedir? Oyun şu anda betada olduğu için bu tarz problemler olabilir.

Kusura bakmayın yanıtınızı biraz geç görmüşüm. Sistem özelliklerimi atıyorum.

NVIDIA GeForce GT 730 ekran kartı (4 GB)
Intel Core i5-6400 2.70GHz işlemci.
4 GB RAM.

Sistem özellikleriniz nedir? Oyun şu anda betada olduğu için bu tarz problemler olabilir.

Bir yardım edin. Hata kodu vermeden oyundan atıyor ve arada FPS gidiyor, öyle oyundan atıyor. Bir anda 1 oluyor.

sistem: 1050 Ti GB RAM i5.

Beyler her yolu denedim sonunda çözümü buldum şimdilik atmıyor beni oyundan
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bizi hata vermeden atıyor ama büyük ihtimal anti chatten dolayı atıyordur diye düşündüm ve YouTube'dan araştırdım attığım linkteki videoyu tek tek uyguladım ve şuanda bir sıkıntı gözükmüyor gibi oyundan atmadı 1 gün boyunca sizde uygulayın birde Windows defenderı tamamen kaldırın youtubedada ona dair videolar var linkteki dediğim adımları uygulayın düzelmezse Windows defenderıda kapatın hadi eyvallah
Beyler bu sorun bende devam etmeye başladı ve bu sefer heralde çözümü buldum nvidia denetim masasından opengl ile görüntü oluşturma gpu'sunu ekran kartınızı seçin otomatik yapmayın bendeki sorun bundan dolaymış oysaki bende zaten seçiliydi ama her güncellemeden sonra değiştiği için bozulmuş umarım sizinde düzelir

Son düzenleme:
Benim'de 2 tane biletim var oyuna girince belli bir zaman sonra bağlantı hatası deyip atıyordu.
Hatanın kullanıcıdan olmadığını Valorant'ın hata üstün'de çalıştığını söyledi destek ekibinden biri.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı