Çözüldü Valorant sürekli Vanguard başlatılamadı hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Fogrer

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Ekran kartı
GT850M
İşlemci
İ7 4500
Bugün oyuna girmeyi denediğimde Vanguard başlatılamadı hatası aldı. Önemli bir şey değildir deyip restart attım ama yine aynı hatayı verdi. Şimdi ne kadar denersem deneyim aynı hatayı veriyor.

Çözüm
Hocam Vanguard'ı silip oyuna tekrar girerseniz tekrardan yükleyecektir Vanguard'ı. Belki düzelir.

Ya da Valorant yükleyicisini indirip kura bastığınız taktirde program oyunun olduğunu anlayıp dosya doğrulaması yapıp eksik dosyaları indirebilir.
Hocam Vanguard'ı silip oyuna tekrar girerseniz tekrardan yükleyecektir Vanguard'ı. Belki düzelir.

Ya da Valorant yükleyicisini indirip kura bastığınız taktirde program oyunun olduğunu anlayıp dosya doğrulaması yapıp eksik dosyaları indirebilir.

Çözüm
Bugün oyuna girmeyi denediğimde Vanguard başlatılamadı hatası aldı. Önemli bir şey değildir deyip restart attım ama yine aynı hatayı verdi. Şimdi ne kadar denersem deneyim aynı hatayı veriyor.
youtube da çözümü var programlardan vanguardı kaldırsan bile işe yaramaz cmd ile kaldırıyorlar bakabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı