Valorant ticket geçmişinde perma ban var ama hesapta ban yok

Lusifır

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yeni aldığım Valorant hesabının ticket geçmişinde perma ban ticketları vs. var satan adam kendi hesabının ban yediğini o hesaptan ticket atamayınca bana sattığı hesaptan ticket attığını söyledi ne kadar doğrudur ayrıca perma ban yiyen bir hesabın banı açılabilir mi?

resim_2022-05-10_183223253.png

Perma ban yiyen bir hesabın banı açılabilir mi?
Daha perma yedikten sonra açılan hesap görmedim. Üçüncü parti yazılımdan haksız ban yiyen bazı hesapların açıldığını gördüm ama onlar normalde haksız ban yedikleri için. Kalan küfür vs türden banlarda perma yedikten sonra bir daha açılmıyor.
bana sattığı hesaptan ticket attığını söyledi ne kadar doğrudur
Doğru olabilir ancak değilse bile hesabı satın aldığınız için dolandırılsanız bile geri dönüşü yok. Hiç bir yere de şikayet edemezsiniz.

Daha perma yedikten sonra açılan hesap görmedim. Üçüncü parti yazılımdan haksız ban yiyen bazı hesapların açıldığını gördüm ama onlar normalde haksız ban yedikleri için. Kalan küfür vs türden banlarda perma yedikten sonra bir daha açılmıyor.

Doğru olabilir ancak değilse bile hesabı satın aldığınız için dolandırılsanız bile geri dönüşü yok. Hiç bir yere de şikayet edemezsiniz.
Anladım fakat istersem şuan iade yapabiliyorum itemsatış sitesi üzerinden aldım hesabı çok uyguna aldığımdan pek iade etmek istemiyorum o yüzden sordum yoksa istersem iade edebiliyorum şuan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı