Bu yazıdaki bilgiler şu VAN9005 bildirimini alan oyuncular için geçerlidir: Önlem almadığın takdirde VALORANT 10 Temmuz 2023’ten itibaren makinende çalışmayacak. En iyi seçeneğin BIOS modunu UEFI ...
Biraz biosu kurcalayın dediğim gibi videodaki açılan şeyleri açmadan tpm açamazsınız. Videodaki adamın açtığı şeylerin hepsini biosta kurcalayıp bulun.
Biraz BIOS'u kurcalayın dediğim gibi videodaki açılan şeyleri açmadan TPM açamazsınız. Videodaki adamın açtığı şeylerin hepsini BIOS'ta kurcalayıp bulun.
Kurcaladım hocam o kadar kurcaladımki her BIOS açılışında biraz daha yavaşlıyor. Bazı şeyleri disabled yaptım. Bazılarını enabled sonra default ayarlara dönüp her şeyi tekrar denedim olmadı. Bu sorun dün olmuyordu rahat rahat oyunumu oynuyordum. Nedense kendi kendine oldu, 3. parti yazılımlardan mı acaba diye düşünüyorum.
Bu yazıdaki bilgiler şu VAN9005 bildirimini alan oyuncular için geçerlidir: Önlem almadığın takdirde VALORANT 10 Temmuz 2023’ten itibaren makinende çalışmayacak. En iyi seçeneğin BIOS modunu UEFI ...