Çözüldü Valorant TPM 2.0 hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bal10cu

Centipat
Daha fazla  
Valorant'a girmeye çalıştığımda TPM 2.0 ve Secure Boot hatası veriyordu. Secure Boot hatasını düzelttim fakat TPM 2.0 ayarını bir türlü bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

VBS zaten devre dışı. Ve BIOS modu UEFI zaten.

Sorunum hala çözülmedi yardım edebilecek var mı??

Sorunum çözüldü, bilgisayarı sıfırladım ve TPM 2.0 tekrardan aktif oldu.
Valorant'a girmeye çalıştığımda TPM 2.0 ve Secure Boot hatası veriyordu. Secure Boot hatasını düzelttim fakat TPM 2.0 ayarını bir türlü bulamadım.
W11 mi kullanıyorsunuz?

Eğer kullanıyorsanız ise önce anakartta tpm 2.0 desteği varmı diye bakın eğer varsa csm disabled yapacaksınız biostan advanced kısmından sonra f10 enter yapın pc yeniden açılır yeniden başlatıp tekrar biosa girip boot kısmından secure bootu enabled yapın f10 enter yapın sorun kalmaz artık.

1727364169689.png

tpm diye bir yer bulamadım hocam anakart model burda yazar heralde

Hocam TPM 2.0 olabilir kapalıdır aşağıdaki videoyu izleyip TPM 2.0 açabilirsiniz bu videoyu izledikten sonra tekrar girip tmp.msc yazarsınız ekran görüntüsü atarsınız eğer olmuşsa diğer konuda da yardımcı olurum. İzledikten sonra yazın lütfen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam TPM 2.0 olabilir kapalıdır aşağıdaki videoyu izleyip TPM 2.0 açabilirsiniz bu videoyu izledikten sonra tekrar girip tmp.msc yazarsınız ekran görüntüsü atarsınız eğer olmuşsa diğer konuda da yardımcı olurum. İzledikten sonra yazın lütfen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam videoyu izledim. BIOS'da trusted computing veya Security device Support diye bir seçenek yok Secure Boot var onu da düzelttim zaten. Eskiden olmuyordu nedense şimdi olmaya başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı