Çözüldü Valorant True Stretched format sonrası çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KrypZ

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma format atmadan önce sıkıntı yaşamıyordum ama format attıktan sonra işe yaramamaya başladı.

Aygıt yöneticinden monitörü devre dışı bırakıyorum çözünürlüğümü değiştiriyorum ve oyuna girdiğimde siyah ekranla karşılaşıyorum.
Başka bir çözünürlük ayarı seçtiğim zaman da oyunun alt ve üstlerinde siyah barlar oluyor.
Oyun içi ekran ayarlarından tam paneli seçiyorum fakat doldur seçeneğine basamıyorum seçilmiyor.

Laptop kullanıyorum.

Ekran kartı: RTX 3060.
İşlemci: Ryzen 7 5800H.

NVIDIA ayarlarında laptop kullandığım için özel çözünürlük oluşturma yok.
AMD içerisinde de bu özellik mevcut değil.

CRU yardımı ile özel çözünürlük oluşturuyorum.

Çözüm
NVIDIA Denetim Masası'ndan masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla kısmından tam ekranı seçtiniz mi?

Laptop kullandığım için bu ayarı NVIDIA üzerinden yapamıyorum. İşlemcim olan AMD üzerinden tam panel ayarını seçe biliyorum.

Sorunu çözdüm.

Sanırım bazı çözünürlükler Valorant tarafından fixlenmiş bu yüzden 4:3 yapamıyordum oyunun çözünürlüğünü.

Şu an 1568x1080 çözünürlüğünde 4:3 oynayabiliyorum.
NVIDIA Denetim Masası'ndan masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla kısmından tam ekranı seçtiniz mi?

Laptop kullandığım için bu ayarı NVIDIA üzerinden yapamıyorum. İşlemcim olan AMD üzerinden tam panel ayarını seçe biliyorum.

Sorunu çözdüm.

Sanırım bazı çözünürlükler Valorant tarafından fixlenmiş bu yüzden 4:3 yapamıyordum oyunun çözünürlüğünü.

Şu an 1568x1080 çözünürlüğünde 4:3 oynayabiliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-30 203045.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-30 203045.png
    198,7 KB · Görüntüleme: 16
  • Ekran görüntüsü 2025-04-30 202827.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-30 202827.png
    83,3 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı