Valorant üzerinden edilen küfür ve cimer şikayeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olayı kısaca özetler misiniz?
Ortada tanrıya bir küfür var evet.
Ama sonucu tam anlamadım.
Şahan ailesi 8,000/10.000₺ ile para cezası ile konu kapanmış. Sadece küfür değil, hakaret de bu tür sonuçları elde edebiliyorsunuz.
 
Hocam kusura bakmayın, sizi tanımıyorum ama sanki biraz sallıyormuşsunuz gibi geldi bana.

Alıntıladığınız 3 mesaja da doğru düzgün cevap vermeyerek daha da şüpheli bir duruma düşüyorsunuz. Kimseyi inandırmak zorunda değilim diyerek daha da şüpheli bir duruma düşüyorsunuz.

Dava lehime sonuçlandı, tazminat aldım demişsiniz. Şimdi de sonuçlar geldikçe burada paylaşacağım diyorsunuz. Ortada bir dava varsa ve sonuçlandıysa UYAP'ta sonuçları şu anda vardır. Neyi bekliyorsunuz ki?

Hangi davayı hangi mahkemede açtınız, hangi masrafları ödediniz? Kalem kalem yazar mısınız mesela?
İnandırmak zorunda değilse neden konu açmış? :D Davalar bukadar kısa sürede sonuçlanmaz. Arkadaş Ahmet Çakar'ın deyimiyle hokkabaz. Sallıyor kısaca.
Şahan ailesi 8,000/10.000₺ ile para cezası ile konu kapanmış. Sadece küfür değil, hakaret de bu tür sonuçları elde edebiliyorsunuz.
Evet doğru ama bir dava bukadar kisa sürede sonlanmaz. Mahkeme karar vermiş diyor. Mahkeme karar vermez bir üst mahkemeye kadar gider. Hangi dava 1 ayda sonlanmış?
 
Ceza Mahkemesi karar verdiyse gerekçeli karar kendisine tebliğ edilmiştir. İsimleri sansürleyip atsın okuyalım, yok atamıyorsa dediklerine güvenmenizi önermiyorum. Takılsın kendi halinde prim vermeyin.
Benim yazdığıma tamamen alakasız bir yanıt vermiş, ben ne soruyorum adam ne diyor. Saçmalamaya başladı.
 
Evet doğru ama bir dava bukadar kisa sürede sonlanmaz.
Bunu bilemeyiz.
Bu konu benim için gereksiz bir şey gibi bir şey :)
Bana pek inandırıcı gelmedi. Şahsen kıramadığım şirketler ile hala danışmanlık yapıyorum böyle bir şey kısa sürede çözümleniyorsa ben şimdi başlayayım. Gerçekten ev, araba, villa sahibi olabilirim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı