Valorant VAL 1067 hatası

yagiz1872w386

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben yagiz. Valorant'dan VAL 1067 hatası aliyorum. Düzeltiyorum sonra VAL 185 hatası aliyorum oyuna girmiyor. Yeniden başlat yapiyorum. Sonra bu tekrarlanıyor. Yardım edin. PC sıfıladım YT'deki her şeye buradaki tüm forumları okudum.

Hocam direk CS geçebilirsiniz ya da çözüm olarak istemciyi yeniden başlatın sanırım bu Secure Boot seçeneğinden kaynaklanıyor ayrıca Windows 11mi kullanıyorsunuz hocam VAL 185 hatası için benim arkadaşım bilgisayarın tüm fişlerini söküp 1 gün boyunca hiç oynamadı ve yeniden girdiğinde çözülmüştü bununda ana sorunu Riot Client.

Yeniden başlatınca düzelmiyor ama o dedigin tüm fişleri söküp 1gün boyunc açmadı dedigini yapacağım inşallah düzelir

Yeniden başlatınca düzelmiyor ama o dedigin tüm fişleri söküp 1gün boyunc açmadı dedigini yapacağım inşallah düzelir.

Kanka söküp açmayı deneme ne alaka ya boşa zaman kaybı sen Windows 11'e kacak mı geçtin yoksa güncellemeden mi? Ya da Windows 11 de misin?

Kanka söküp açmayı deneme ne alaka ya boşa zaman kaybı sen Windows 11'e kacak mı geçtin yoksa güncellemeden mi? Ya da Windows 11 de misin?

Kanka benim arkadaşımda söküp açtı ve bu çözümü forumdan buldu zaten sonra düzelmişti.

Yeniden başlatınca düzelmiyor ama o dedigin tüm fişleri söküp 1gün boyunc açmadı dedigini yapacağım inşallah düzelir.

Hocam ayrıca düzelmezse başka hiçbir çözümün yok ya ekran kartı değiştir ya da bırak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…