Valorant VAL 43 hatası nasıl çözülür?

PurposeLess5

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarım Valorant'ın sistem gereksinimlerini karşılıyor, ancak oyuna girdiğimde açılması çok uzun sürüyor (HDD'den kaynaklı). Daha sonra VAL 43 "internete bağlanılamadı" hatası alıyorum, ancak internetim iyi.

Bu sorun ile ilgili farklı bir konu açılmış ve aşağıdaki sorunu yaptıktan sonra sorun çözülmüş. Sorun hala devam ediyorsa sizde çözümü deneyebilirsiniz.

"Windows+R tuşuna basıp %appdata% yazın ve Tamam'a tıklayın. Daha sonra Windows Gezgini'nde sol üst kısımda AppData>Roaming yazıyor AppData'ya basın. Sırasıyla Local>Riot Games>Riot Client>Data klasörlerini açın ve Data klasörü içerisindeki RiotClientPrivateSettings.yaml dosyasını silin. Daha sonra oyunu açın, sizden şifre isteyecek. Giriş yaptıktan sonra oyun açılacaktır."

Çözümü Bulduğum Konu

Bu sorun ile ilgili farklı bir konu açılmış ve aşağıdaki sorunu yaptıktan sonra sorun çözülmüş. Sorun hala devam ediyorsa sizde çözümü deneyebilirsiniz.

"Windows+r tuşuna basıp %appdata% yazın ve Tamam'a tıklayın. Daha sonra Windows Gezgini'nde sol üst kısımda appdata>roaming yazıyor Appdata'ya basın. Sırasıyla local>riot games>riot client>data klasörlerini açın ve data klasörü içerisindeki riotclientprivatesettings. Yaml dosyasını silin. Daha sonra oyunu açın, sizden şifre isteyecek. Giriş yaptıktan sonra oyun açılacaktır."

Çözümü Bulduğum Konu

Evet o konuyu gordum ancak ise yaramadi.

Yeni konular

Geri
Yukarı