Kuzey28 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 586 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #1 RAM 8 Ekran kartı gt 640 Anakart h 61 mk İşlemci g2030 Valorant da maç da bu hatayı alıyorum Riot'un hata kodlarında yok ama bana bu hatayı veriyor.
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.321 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #2 Kuzey28 dedi: Valorant da maç da bu hatayı alıyorum Riot'un hata kodlarında yok ama bana bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Maçtayken mi oluyor? Riot'a ticket attın mı? Artı 0 Eksi
Kuzey28 dedi: Valorant da maç da bu hatayı alıyorum Riot'un hata kodlarında yok ama bana bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Maçtayken mi oluyor? Riot'a ticket attın mı?
KS KS Kuzey28 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 586 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #3 @bymfw4 maçtayken oluyor Riot'a ticket atmadım Riot'a Van-1 hatası için ticket atmıştım ticket hala devam ettiği için atmadım bir daha. Artı 0 Eksi
@bymfw4 maçtayken oluyor Riot'a ticket atmadım Riot'a Van-1 hatası için ticket atmıştım ticket hala devam ettiği için atmadım bir daha.
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.321 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #4 Kuzey28 dedi: @bymfw4 maçtayken oluyor Riot'a ticket atmadım Riot'a Van-1 hatası için ticket atmıştım ticket hala devam ettiği için atmadım bir daha. Genişletmek için tıkla... Hatayı verip maçtan atıyor mu masaüstüne? Artı 0 Eksi
Kuzey28 dedi: @bymfw4 maçtayken oluyor Riot'a ticket atmadım Riot'a Van-1 hatası için ticket atmıştım ticket hala devam ettiği için atmadım bir daha. Genişletmek için tıkla... Hatayı verip maçtan atıyor mu masaüstüne?
KS KS Kuzey28 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 586 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #5 @bymfw4 hayır kod yazıyor istemciniz bir hatayla karşılaştı lütfen istemcinizi yeniden başlatın yazıyor alttada çık bölümü var. Artı 0 Eksi
@bymfw4 hayır kod yazıyor istemciniz bir hatayla karşılaştı lütfen istemcinizi yeniden başlatın yazıyor alttada çık bölümü var.
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.321 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #6 Kuzey28 dedi: @bymfw4 hayır kod yazıyor istemciniz bir hatayla karşılaştı lütfen istemcinizi yeniden başlatın yazıyor alttada çık bölümü var. Genişletmek için tıkla... Evet dediğiniz gibi Riot hata kodlarında bulunmuyor. Garip. Bilgim yok maalesef, diğer ticket çözülünce tekrar ticket atın. Bu arkadaş da sorunu yaşayıp ticket atmış bu şekilde cevap vermişler, size de o tarz bir cevap vereceklerdir. Artı 0 Eksi
Kuzey28 dedi: @bymfw4 hayır kod yazıyor istemciniz bir hatayla karşılaştı lütfen istemcinizi yeniden başlatın yazıyor alttada çık bölümü var. Genişletmek için tıkla... Evet dediğiniz gibi Riot hata kodlarında bulunmuyor. Garip. Bilgim yok maalesef, diğer ticket çözülünce tekrar ticket atın. Bu arkadaş da sorunu yaşayıp ticket atmış bu şekilde cevap vermişler, size de o tarz bir cevap vereceklerdir.