Timuçin1 Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #1 Şu hatayı görmekten sıkıldım artık. Oyunu yükledim iki dakika oynayınca bu hatayı alıyorum. Çözümü nedir? Dosya Ekleri van9005.PNG 155,6 KB · Görüntüleme: 53
Şu hatayı görmekten sıkıldım artık. Oyunu yükledim iki dakika oynayınca bu hatayı alıyorum. Çözümü nedir?
kağanx Centipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #2 Timuçin1 dedi: Şu hatayı görmekten sıkıldım artık. Oyunu yükledim iki dakika oynayınca bu hatayı alıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... BIOS modunu UEFI olarak değiştirip TPM 2.0 ı etkinleştirmeyi deneyin hocam bende araştırdım öyle gözüküyo
Timuçin1 dedi: Şu hatayı görmekten sıkıldım artık. Oyunu yükledim iki dakika oynayınca bu hatayı alıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... BIOS modunu UEFI olarak değiştirip TPM 2.0 ı etkinleştirmeyi deneyin hocam bende araştırdım öyle gözüküyo
Timuçin1 Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #3 kağanx dedi: BIOS modunu UEFI olarak değiştirip TPM 2.0 ı etkinleştirmeyi deneyin hocam bende araştırdım öyle gözüküyo Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü teşekkürler fakat neden bu kadar saçma bir sistem bu uefi moduna değiştirmek?
kağanx dedi: BIOS modunu UEFI olarak değiştirip TPM 2.0 ı etkinleştirmeyi deneyin hocam bende araştırdım öyle gözüküyo Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü teşekkürler fakat neden bu kadar saçma bir sistem bu uefi moduna değiştirmek?
kağanx Centipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #4 Timuçin1 dedi: Sorun çözüldü teşekkürler fakat neden bu kadar saçma bir sistem bu uefi moduna değiştirmek? Genişletmek için tıkla... hocam bioslarda boot modundan mı alaklı birşey galiba tam bende bilmiyorum boot olmayınca açılmıyo sanırsam bide hocam 1-2 hafta olmuş bakalı kusura bakmayın
Timuçin1 dedi: Sorun çözüldü teşekkürler fakat neden bu kadar saçma bir sistem bu uefi moduna değiştirmek? Genişletmek için tıkla... hocam bioslarda boot modundan mı alaklı birşey galiba tam bende bilmiyorum boot olmayınca açılmıyo sanırsam bide hocam 1-2 hafta olmuş bakalı kusura bakmayın