rukA
Megapat
Daha fazla
İş anlamında biraz seyahat yapan birisiyim. Yalnız şöyle bir durum var ki sürekli iki konum arası gidip geliyorum.
Elimde halihazırda RTX 3070'li bir laptop bilgisayarım var. Bunu 27-30k bandında satışını yapıp üzerine 15-20k ekleyerek RTX 4070 Super ve Ryzen 5 7600 gibi bir masaüstü dizmeyi düşündüm. Sonrasında tüm parayı bu cihaza vermek yerine parayı bölerek farklı ürünler almayı düşündüm. Aklımdaki düşünce şu şekilde.
İş kullanımım için yeni çıkan M4 Mac mini.
4K monitörüm ve televizyonumla 4K oyun keyfi için PlayStation 5
Dönemsel olarak oynadığım Valorant, CS2 veya Metin2 gibi oyunlar için küçük bir masaüstü sistem.
Buraya kadar fikriniz varsa alırım diye tüm her şeyi yazdım. Şimdi sizden beklediğim şey masaüstü sistem için yardımcı olmanız.
Elimde Sapphire RX590 ekran kartı ve 750W 85+ bir güç kaynağım var, en başta bunları değerlendirmek istiyorum. Bu sistem için DDR4 tabanlı bir anakart yeterli olur diyerek şu parçaları kafamda topladım.
www.n11.com
www.n11.com
www.teknobiyotik.com
Bu parçaları da uygun fiyatlı yeni bir kasa alıp onlara yerleştirceğim.
Anakart M.2 yuvası var diye bunu seçtim.
RAM'i de çok sayıda Metin2 penceresi açabilirim diye 24 GB yaptım.
Elimde halihazırda RTX 3070'li bir laptop bilgisayarım var. Bunu 27-30k bandında satışını yapıp üzerine 15-20k ekleyerek RTX 4070 Super ve Ryzen 5 7600 gibi bir masaüstü dizmeyi düşündüm. Sonrasında tüm parayı bu cihaza vermek yerine parayı bölerek farklı ürünler almayı düşündüm. Aklımdaki düşünce şu şekilde.
İş kullanımım için yeni çıkan M4 Mac mini.
4K monitörüm ve televizyonumla 4K oyun keyfi için PlayStation 5
Dönemsel olarak oynadığım Valorant, CS2 veya Metin2 gibi oyunlar için küçük bir masaüstü sistem.
Buraya kadar fikriniz varsa alırım diye tüm her şeyi yazdım. Şimdi sizden beklediğim şey masaüstü sistem için yardımcı olmanız.
Elimde Sapphire RX590 ekran kartı ve 750W 85+ bir güç kaynağım var, en başta bunları değerlendirmek istiyorum. Bu sistem için DDR4 tabanlı bir anakart yeterli olur diyerek şu parçaları kafamda topladım.
AMD Ryzen 5 5600X 100-100000065 3.7 GHz Soket AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600X 100-100000065 3.7 GHz Soket AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kingston Beast KF432C16BB/8TR 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Kingston Beast KF432C16BB/8TR 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Dark Freezer X123 DUO 2x120mm Fixed RGB Fanlı Kule Tipi Soğutucu (DKCCX123DUO) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123DUO 2x120mm Fixed RGB Fanlı Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi...
Bu parçaları da uygun fiyatlı yeni bir kasa alıp onlara yerleştirceğim.
Anakart M.2 yuvası var diye bunu seçtim.
RAM'i de çok sayıda Metin2 penceresi açabilirim diye 24 GB yaptım.
Son düzenleme: