Valorant ve Fortnite düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 11

AjanKopke

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-14400F
5060 Ti 16GB
H610M-H
16GB DDR5 RAM
THERMALTIGHT PEERLESS ASSASIN 120 SE HAVA SOĞUTUCU
Meslek
Öğrenci
RAM
16
Ekran kartı
5060 ti 16gb
Anakart
H610M-H
İşlemci
i5 14400f
Merhaba arkadaşlar, yeni bilgisayar aldım her oyun çok güzel çalışıyor çok şükür fakat Valorant ve Fortnite da diğer kullanıcılardan daha düşük FPS alıyorum nedense. Yüksek performans modunda bilgisayar. Fortnite için ayrıca bir çözüm buldum sanırım fakat daha açıp denemedim, Epic Games'ten bir ayar yaptırıyordu ve NVIDIA kontrol panelinden önyükleme seçeneğini 10 GB ayarlatıyor fakat Valorant için hiçbir çözüm bulamadım.

Grafik ayarlarından FPS sınırlamalarını kapatın aynı zamanda VYSNC kapatınız.

Grafik ayarlarından FPS sınırlamalarını kapatın aynı zamanda V-Sync kapatınız.

FPS sınırı yok iki oyunda da.

Kaç FPS'lerde geziyor?

Fortnite 150 250 arası (performans modunda) Valorant 250 300 fakat baktığım benchmarklarda 600 700 FPS.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Valorant Low kısmında 500 FPS'te geziyor

FPS sınırı yok iki oyunda da.

Fortnite 150 250 arası (performans modunda) Valorant 250 300 fakat baktığım benchmarklarda 600 700 FPS.
250 300 valorant için düşük bir değer aslında sisteminize bakınca bence ekran kartı güncellemeleriniz tam mıdır?

250 300 Valorant için düşük bir değer aslında sisteminize bakınca bence ekran kartı güncellemeleriniz tam mıdır?

Evet driver Update'leri tam BIOS dahil Fortnite içinde düşük videoda 300 400 arası alıyor arkadaş aynı donanım aynı ayarlarda.

Mesela CS2 de normal 200 300 arası alıyorum en yüksekte.

Ve bunlar sadece bu oyunlarda bilgisayarda 20 tane oyun var sadece bu 2 oyun acaba driver problemi olabilir mi yeni çıktığı için.

Evet driver Update'leri tam BIOS dahil Fortnite içinde düşük videoda 300 400 arası alıyor arkadaş aynı donanım aynı ayarlarda.

Mesela CS2 de normal 200 300 arası alıyorum en yüksekte.
Cs de 200 300 alırken valoda 400 civarı almanız gerek garip Darboğaz yapıyor olabilir mi tam bilgi sahibi değilim işlemci ile ekran kartı uyumu hakkında? Yalan yanlış bilgi vermeyelim.

Grafikleri maksimuma aldığımda RTX kapalı şekilde 140 FPS.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı